Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR250 - Zeko hop

<< < (17/33) > >>

Bikelover:
Inače bude da motor kad se zagrije se počme gasit ili se ugasi pa nemoš upalit dok se ne ohladi...za ovo prvi put čujem al moguće je da je do bobine šta nema niko pa da ti posudi da probaš drugu?

Patrik060:

--- Citat: Bikelover - 05 Ožujak, 2015, 16:25:47 ---Inače bude da motor kad se zagrije se počme gasit ili se ugasi pa nemoš upalit dok se ne ohladi...za ovo prvi put čujem al moguće je da je do bobine šta nema niko pa da ti posudi da probaš drugu?

--- Kraj citata ---

Riješeno.... Malo je je... kontakt. Posmirglal lagano muske stopice na bobini i pošprical sa wd-om ženske stopice

Sad radi ko singericea  :sign020:

luxylm9:
ide to ko metak  :headbang:

Patrik060:
Mali update...

Napravljen servis, reparirana pumpa vode, zamijenjena crijeva od benzina, metnute role od 11,2g i crni feder kontrasta, novi dihtung vodene...
Uglavnom sad motor puno bolje ide. Frend i ja bacili "race", prije mi je bježao od 60km/h nadalje i na međuubrzanju; sad smo isti čak sam možda i mrvicu brži  :glasses9:

Putna brzina porasla za 5 km/h na 7000 okretaja i puno brže dolazi do 120 tako da Multivar ide na bubanj

Slijedi sređivanje hrapavih plastika i auspuha tj. ponovno bojanje sa temperaturnim sprejem i nova guma naručena... Stara je dala svoje zbog piljenja. Način da smirim živce  :toothy10: :toothy10:

Potrošnju nisam uspil izmjerit od kad je mijenjano sve na serijalu jer ga nisam tankal punog  :angry7:

To je to za sad od mene...

Patrik060:
Nakon dugo razmišljanja i odustajanja od kupnje auta pala je odluka malo "jačeg" tuninga makine...
Počelo skupljanje dijelova i poslije ljeta se kreće u sastavljanje
Odlučeno:
-Malossi 74mm klip
-Glava od 200-tke obrađena
-Malossi 22mm ventili
-Malossi 25mm ventili
-Malossi federi ventila
-Malossi bregasta
-Cilindar 250 (72mm) brusit na 74mm
-fazni lanac, natezači i sve šta ide uz to
-Malossi brtve

Kubikaža će porast sa 244.38ccm na 258.15ccm. Valjda bi se trebalo osjetit porast kubikaže uz obrađenu glavu.
Ako to budalu veseli neka tako bude  :toothy10: :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju