Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR250 - Zeko hop
Patrik060:
--- Citat: steeef - 10 Veljača, 2015, 21:21:10 ---može,to sam ja već mjeril i planiral napravit..pošto imam još 2 cilindra doma baš za takve stvari :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
znači imat ćemo slične projekte i setup :toothy9: :toothy9: :toothy9:
cilindar za 200kn, ok cijena?
koliko bi se max moglo širiti, vidil sam da sad malossi ima klip od 75,5 u ponudi :laughing7:
steeef:
taj 75.5 bi se možda isto dal ubacit,al to nisam mjeril..
ali samo sa tim povećanjem zapremine nebudeš osjetil neku razliku..
meni je u igri složit veće ventile u glavu,sredit kanale u glavi,malossi bregasta,povercomander,grana i auspuh,j.costa...pa tek onda eventualno cilindar i 74 klip.
Patrik060:
V4 malossi ako bude para ako ne ubacit veće ventile u serisku glavu, karb 34, otvoreniji spuh i polini sa 9 rola uz 74 klip i brusen cilindar; pod velikim upitnikom je malossi cdi pošto je moj karb verzija
i možda skinut vodenu da dobijem mrvicu na razvrtavanju
ako budeš mjerio za 75,5 klip javi rezultat plaćam pivo dva tri :toothy10: :toothy10:
steeef:
ako ideš na moment onda nema potrebe olakšavat nešt radi boljeg razvrtavanja...
pogotovo ovo sa vodenom pumpom,s obzirom na magnet i to da se kupa sve u ulju,pumpa mu stvara nikakav otpor.
za v4 glavi ti treba i malossi bregasta koju trebaš posebno kupit :P
takav setap već da,al opet,cilindar je zadnje kaj od sveg trebaš..
isplativije je onda kupit 75 klip piaggio koi ide serijski na 300tke nego malossi 75.5
Patrik060:
možda je čak i bolje uzet 75 klip od 300-tke za razliku u cijeni dat izfrezaz za veće ventile :headbang:
znači može se i 75 klip ubacit u cilindar od 250-tke
nema velike razlike između bregaste od malossija i original 250... barem kako mi je rečeno :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju