Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR250 - Zeko hop
Josip-98:
tako nekako
Patrik060:
Dečki nije me dugo bilo pa da malo rezimiram...
Od prodaje sam odustal jer sam se previše vezao za skut ( bilo je i dobrih i loših trenutaka )
Dakle, prije ljeta propišala vodena, brtva kartera popustila i otišal selen i piksne. Sve to bilo rješeno da mogu sezonu odvozit na miru, ali je opet ošla vodena jer je bila reparirana i to izgleda ne dobro.
Pumpa je još uvijek na mjestu, ali čekam da mi dođu svi dijelovi za malo veći servis; uostalom i kit za reparaciju vodene.
Nakon nekog vremena tj. na početku ljeta je skinut Malossi vario jer je potrošnja bila ogromna ( cca 4,5-5l ) naspram sad (3,7-4,0l )
I da stvar bude gora, nedavno je na serijskom variomatu pukla vodilica klizača i klizač, no nabavljen je polovni oriđiđi variomat
Skut me niti jednom nije iznevjeril (da se ugasil u vožnji ili tako slično ) iako je cijelo ljeto bio u pogonu ( 6000 km po otoku u tri mjeseca je dosta ) radi posla.
Za sad je to sve od mene... Tschüss :glasses9:
sts727:
uvukao ti se pod kožu. kad se pokvari zapalio bi ga a kad ga popraviš i napraviš đir najbolji je na svijetu.........
Patrik060:
--- Citat: sts727 - 18 Studeni, 2014, 22:05:48 ---uvukao ti se pod kožu. kad se pokvari zapalio bi ga a kad ga popraviš i napraviš đir najbolji je na svijetu.........
--- Kraj citata ---
istina :toothy10: :toothy10:
jel mi može neko reć koje rolice da si uzmem za serijski variomat. razmišljam o 11,0 g ili 11,5 g., a serijske su 11,2.
negdje sam pročital da će mi trebat malo teže pošto imam manju gumu. 12 cola naspram 13. ili da ostavim kako je pa da vidim
kako će se ponašat sa novim remenon
balki:
S Multivarom ti je trošio previše jer se prevrtavao. Teže rolice i rješeno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju