Ostalo > Svijet računala i mobitela

Galaxy S3 vs. S4mini

<< < (6/7) > >>

anabellas:

--- Citat: mario_sf - 09 Prosinac, 2013, 21:20:41 ---Mislim da cu ipak uzeti galaxy s4 mini, noviji je, bolji, lakše će se prodati kasnije, a i manji je jer mi ionako veličina ne igra ulogu :D

Ali najprije moram prodati iPhone 4 8Gb, garancija 5 mjeseci, odlično očuvan, samo ne znam kokko tražiti za njega, ima ko kakav prijedlog?

--- Kraj citata ---

ja sam bio u istoj situaciji prodo sam iphone 4 16gb star jedno 4 god za 1400kn i nadoplatio za s4 mini :D nisam pozalio  :glasses2:

mario_sf:

--- Citat: anabellas - 09 Prosinac, 2013, 21:46:42 ---
--- Citat: mario_sf - 09 Prosinac, 2013, 21:20:41 ---Mislim da cu ipak uzeti galaxy s4 mini, noviji je, bolji, lakše će se prodati kasnije, a i manji je jer mi ionako veličina ne igra ulogu :D

Ali najprije moram prodati iPhone 4 8Gb, garancija 5 mjeseci, odlično očuvan, samo ne znam kokko tražiti za njega, ima ko kakav prijedlog?

--- Kraj citata ---

ja sam bio u istoj situaciji prodo sam iphone 4 16gb star jedno 4 god za 1400kn i nadoplatio za s4 mini :D nisam pozalio  :glasses2:

--- Kraj citata ---
A nadam se da ja mogu dobiti barem malo više nego što si ti dobio,iak je star ni pol godine, ima i garanciju,a stanje je stvarno ko da sam ga jucer kupio

anabellas:

--- Citat: mario_sf - 09 Prosinac, 2013, 21:54:27 ---
--- Citat: anabellas - 09 Prosinac, 2013, 21:46:42 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
A nadam se da ja mogu dobiti barem malo više nego što si ti dobio,iak je star ni pol godine, a stanje je stvarno ko da sam ga jucer kupio

--- Kraj citata ---

pa cuj tesko da bus vise dobio al probaj svakako, mene nitko nije ni pito kolko je star mob kad sam prodavo :D

mario_sf:
Probat cu izmust više,ko zna možda neko naiđe

ri-guerrini18:
Podrav..evo mobitel stigao radi ko lud..jutros zovem samsung servis i kazu da mobiteli mogu i imaju garanciju uz predocenje ovjerenog racuna iz bilo koje zemlje eu tako da sam vise nego sretan a mob je prva liga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju