Općenito > Oprema

Preporuka podkape

<< < (2/5) > >>

danc00:

--- Citat: Kjaj - 07 Prosinac, 2013, 00:19:10 ---Evo dosla zima pa bih kupio podkapu. :)
Ne voza se puno ali nekad ce se vozati, sto da skut proradi, sto zbog gusta.
Bez ovoga hladno i grlo boli.

Bio sam u nekim trgovinama i ima svasta. :icon_scratch:

Npr ovo za sicu, oko 50 kn. Pamuk 100%

Ova za 200 kn

Ovakva ne bas cijela za 50 kn

Ili ovakvo nesto za skijanje za 150 kn

Zanima me dali netko ima ovakvo nesto i dali je najbolje kupit ovu najskuplju odmah ili je dovoljna ova od 50 kn?  :dontknow: :help:

--- Kraj citata ---

Uzmi si ovu za 50kn, i gledaj da ti pokrije cijeli vrat i nos, jer po zimi ti je najbitnije nos, recimo ja kad vozim čak i u jesen i hladan zrak udišem u kacigi navečer me zna glava bolit tj. u predjelu sinusa da nemrem zaspat.
Kad je hladnije ja nemrem vozit bez podkape.

Kupio sam u Louisu za 2€ podkapu 100% pamuk, i podkapa je vrhunska, ne žulja a služi upravo onome čemu je predviđena...uzmi su tu pa vidi, ja sam siguran da nebuš imal potrebu za nečim skupljim.

Samo velim, gledaj da ti pokrije vrat tj da ti podkapa uđe ispod majice ili jakne, te da ti pokrije nos, da ne udišeš hladan zrak  :icon_thumright:

steeef:
ja bi riskiral 200-tinjak kn i kupil podkapu koja odma ima windstoper i prelazi i na prsa,za vožnje hladnije vrijeme definitivno najbolja stvar

3alfa3:
Alo ljudi, kakve vi to kacige koristite kad vam i debele podkape stanu u njih?  ;D

steeef:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Prosinac, 2013, 16:05:00 ---Alo ljudi, kakve vi to kacige koristite kad vam i debele podkape stanu u njih?  ;D

--- Kraj citata ---

za ljeto normalna veličina a za hladnije vrijeme broj veća da stane dodatna operma  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: steeef - 07 Prosinac, 2013, 16:26:17 ---
--- Citat: 3alfa3 - 07 Prosinac, 2013, 16:05:00 ---Alo ljudi, kakve vi to kacige koristite kad vam i debele podkape stanu u njih?  ;D

--- Kraj citata ---

za ljeto normalna veličina a za hladnije vrijeme broj veća da stane dodatna operma  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Al koliko ljudi tu sa foruma znas da ima 2 kacige iz tog razloga?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju