Općenito > Oprema

Preporuka podkape

<< < (4/5) > >>

pajo:
Ja koristim vec godina od helda obicnu cijena oko 80kn pamucna.
Po zimu je uvijek ispod sica i redovno se nosi pogotovo u jutarnjim i vecernjim satim,a razlika je osijetna sa i bez potkape.

Sent from my LG-D802

Kjaj:

Kupio sam u Louisu za 2€ podkapu 100% pamuk, i podkapa je vrhunska, ne žulja a služi upravo onome čemu je predviđena...uzmi su tu pa vidi, ja sam siguran da nebuš imal potrebu za nečim skupljim.

Samo velim, gledaj da ti pokrije vrat tj da ti podkapa uđe ispod majice ili jakne, te da ti pokrije nos, da ne udišeš hladan zrak  :icon_thumright:
[/quote]
A gdije to ima kupiti za 2 eura, mozes li mi link poslati?

Kjaj:
Koliko sam vidio iz vasih savjeta i iskustava za zimu ova nista ne vrijedi od 50 kn. :dontknow:
Kad sam polagao vozacki probao sam i ovu alpinisticku jer mi ju je instruktor imao. Nije losa.
Zakljucak koji mogu donijeti je da u svakom slucaju treba kupiti ovu za 200 kn jer nema zezanja sa zimom. :nono: Uz to da se proba na kacigu.
A ova od 50 dobro ce doci za toplije dane, sto zbog zastite, sto zbog higijene. :icon_thumright:

steeef:
evo alfa onda proizvod za tebe :)

http://www.louis.de/_50e9a4dc8f05b00b09676a9d711434449a/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=209891

ovo bi i meni bila opcija prije nego bilokakva podkapa,kaciga mi je sama po sebi dovoljno topla i po hladnom vremenu bi mi korisnija bola ovak neka stvar koja štiti prsa i ramena a to stane sigurno u kacigu i ne smeta za očale  :icon_biggrin:

Bokygs:
Tu iz Louis ja imam i to je za toplije vrijeme jos ok,al cim temp odu ispod cca 10-15 ne valja. Npr. krajem 10mj sam napravio oko 200km u danu s njom (temp 15-20stupnjeva) i za to je taman.. Iako ako se radi samo par km-a onda je jos i ok,al za nekud dalje ici nije.

Ja se inace vozim sa cross kacigom s naocalama i kroz nju puse jaako (tko nije probao nezna) i uvijek na hladnijim temp nosim potkapu slicnu ovoj sa slike 2 koja je dublja i pokrije vrat. I ovih dana se vozim stalno i na temp sa par stupnjeva preko nule nije hladno nimalo.

Govorim o cestovnom voznji,brzine vecinom oko 90-100kmh.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju