Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Mina bombaaa :)
3alfa3:
--- Citat: Peksy - 14 Siječanj, 2014, 16:29:13 ---
--- Citat: 3alfa3 - 14 Siječanj, 2014, 16:28:00 ---skvis je ovo sto je mjereno sublerom i definitivno je mjera prevelika ;D
(skvis je udaljenost klipa u GMT i glave motora). Ali da nebi sve bilo jednostavno, bitna je i geometrija klipa i glave jer neki puta skvis 1mm moze davat vecu kompresiju od 0,7mm skvisa ako je glava "plitka", a klip relativno ravnog cela.
--- Kraj citata ---
hahahhaha sve sam to procita i cuja sto puta,pa sad jedan vas moderator istrazuje kako ce obradit dr evu :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
drevo? Ja nebi isao ispod 1mm. Nece se previse dobit ako se ode nize, a sa 1mm ce radit dugo i dobro. Ma i da ostavis 1,5mm sve OK - ako pricamo o base setupu (nisam gledao cijelu temu pa ne znam jel se zeli izvuc maksimum iz skuta)
Peksy:
Sad cu napisat icili set up: Dr evo
Bgm radilica
Dellorto 19mm ds black edition
s6 prirubnica
Usis obicni samo neke lamelice
Komplet overrang prijenos
kratka getriba
stage6 pro replika
i to je to
ja sam mislija ic na 0.8 ali sad sve je pitanje,jer morao sam pod cilindar stavit dvi brtve 0.5 da mi svi kanali budu lipo otvoreni,a kad su dvi brtve ispod cilindra komplet skvis je 1.9 mm pa cilindar mora ic 1,1 mm dole pa neznam koliko je to pametno....ali vas coek sve istrazuje tkd sve cemo vidit :D
ljubo46:
Koliki je seriski skvis?
pralas:
nemoj ici ispod 0.8 mm na LC i ovaj setup a kod AC ne treba ici ispod 1.2 mm ako se dobro sjecam
Reponja:
Ma hebo vas skviš, šta nitko ne kuži 4 gajbe Monti? Kojima je jedina mana što su maleni? A on ih ima punoooooo!! :o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju