Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Mina bombaaa :)
Josip:
ajde da si i ti jedanput nešto dobro skužija :icon_tongue:
ide ljubo, možda je razlika na multivaru i mhr multivaru 2mm u promjeru, dok kod pia nije ni toliko jer glupi taliani kažu za mhr 101 ali nije :dontknow:
mislim da čak od pia multivar paše sa 19x15,5 rolicama ali je drugačija kalota i piksna
jer je vario kao vario potpuno identičan (mhr za mina i obični za pia) ali pošto imam overrange za mina nisam se dalje upuštao u analizu
ali možda bude i to :icon_scratch: :dontknow:
a i to su sitnice, što je bitno jel ide 158 ili 160 km/h :toothy12:
ljubo46:
to je onda dobra investicija..nudio mi je jedanput ridi malossi polutke 128 i ja nisam htio vec sam uzeo mf pomicnu linearnu..a jbg.. ;D
Ridi77:
Jebiga bile su odlicne a razlika je bila ogrovna nasprem motoforce polutke jer sam i nju probo. A ovaj stage 6 je jos bolesniji. Jrr ima za kupit kuteve koje oces i sve sijelovr za polutku
Josip:
--- Citat: Ridi77 - 21 Prosinac, 2013, 22:28:16 ---Jebiga bile su odlicne a razlika je bila ogrovna nasprem motoforce polutke jer sam i nju probo. A ovaj stage 6 je jos bolesniji. Jrr ima za kupit kuteve koje oces i sve sijelovr za polutku
--- Kraj citata ---
to je veliki + konkretno stage6 dijelovima što se može svaki dio zasebno kupit, a ne recimo kao kod smrdljivog malossi-a da uvijek moraš kupit komplet
konkretno kod ove polutke kutevi su identicni kao na malossi i polini, promjer je isti tako da ne vidim neku prednost ili manu dotične polutke osim ovog što je gore navedeno
malossi i polini su puno prije proizvodili to (dok su bile aktualne samo kružne utrke i kitevi od 70cc), dok je stage6 došao poslije i usavršio (drastično) ovo što su oni započeli i dao na izbor mnogo toga, jer ipak su dosta kasnije postali popularni drag skuteri i ostale namjene i kombinacije skutera, kao i izbor dijelova s kojima se to upari i složi i naštela kao finalan proizvod
B.E.R.O.:
--- Citat: Peksy - 20 Prosinac, 2013, 19:08:34 ---....i pasu od peugeota 100ccm i one su 128
--- Kraj citata ---
S njima ide najbrze!!!!
:drunken_smilie: :headbang: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju