Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
zašto sam praćen?
daRio:
--- Citat: playaa - 04 Prosinac, 2013, 23:09:07 ---
stvar je u tome da to nije vrijedno tužakanja i prozivanja na forumu (često se nasmijen takvin provokacijama i zajebancijama),al sigurno ti skoči tlak ako admini na tebe skoče za sitnicu a drugome ništa,čak se i smiju skupa s njim :hello:
--- Kraj citata ---
Logično razmišljaš i slijedeći puta klikni bez beda i predrasuda jer mi modovi nismo bogovi i iznad nas je netko koji nas stavlja na to mjesto,nadzire pa i smjenjuje.
eladio:
upravo to, kao sto i mi moderatori usmjeravamo druge clanove, tako i mi mozemo biti bolji ako se nas malo usmjeri :icon_thumright:
PS
cinjenica je da sam primjetio cesto od moderatora sarkazam, to je nesto sto trebamo prestat koristiti jer jednostavno se uvjek krivo interpretira :icon_scratch:
Jole.ri:
eto onda ako je to tako ja obavjestavam da cu bez obzira koji clan bio i (da nije vezano striktno uz mene) ponasao se neprimjereno to prijavit pa da se kasnije ne cudite zasto sam ja to ucinio. (pri tome bih naglasio da to nece bit skakanje na svaku krivu rijec ali ako je vrijedno prijave bit ce prijavljeno od moje strane)
ako pak netko ima primjedbu na mene nek slobodno posalje pm i rijesit cemo to,nema potrebe radit probleme.
razgovorom se sve da rijesit ako je covjek normalan.
ako ne mozemo ni tako, otvorit cemo temu,iznesti svoje misljenje pa nek se odluci.
ja mislim da je to fer.
forum je da se druzimo..
eladio:
:icon_thumright:
lockot
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju