Ostalo > Svijet računala i mobitela

nvidai update drivera problem

(1/2) > >>

Lumpri:
pozzu nakon dugo vremena pokušao sam instalirati jednu noviju igru i kaže m ida bi je pokrenio treba mi nvidia geforce 320.00 driver ili noviji i odem na nvidia stranicu skinem što treba počmem instalaciju i odjednom izbaci error i ništa nije istalirano?? zna li tko u čemu je problem

inače imam gtx 285 karticu

hvala

Johnny iber:
Sta pise kad skoci error, ja kad sam updejto drivere uvjek sam isao na cistu instalaciju, znaci prisanje starih i tek onda novi

Lumpri:
a kako da izbrišem stare drivere?

dođe do onoga djela kad kao gleda konfiguraciju pa bi trebalo ič licens argament (ili kako god se to piše) pa instalacija a meni odmah prskoči na instalaciju i izbaci instalacija nije uspjela...

Lumpri:
evo izbrisao sam preko ccleaner i sad opet neče nove istalira a nemam ni stare više :((

Johnny iber:

--- Citat: Lumpri - 02 Prosinac, 2013, 19:52:56 ---evo izbrisao sam preko ccleaner i sad opet neče nove istalira a nemam ni stare više :((

--- Kraj citata ---

Jaooo moja krivica sta ti jos nisam rekao da ti se ponudi clean instal kada skine drajvere i kad krene instalacija.... ppa imas par opcija za izabrat izmedu njih i tu clean instal

Ali nije bed naci i skinut druge reci koju grafu tocno imas i naci cemo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju