Tehnički kutak > Tuning skutera

17,5 karb dellorto pitanje

<< < (16/17) > >>

ajlavsrku:
a izvadit cu pa cu vidit a za spricu cu lako :) a nean dizni ima samo jednu 78..pa bi proba sa njon pa ako bude tribalo jos lako cu uzet u promota il piaggia..

Josip:

--- Citat: Grale - 13 Siječanj, 2014, 22:34:25 ---350 mm2 je površina koju daje rupa od cca 21 mm, a to bi trebalo bit taman za 19 fergazer.
Ostalo mi je u glavi da rupa ostane 25 dok se izvadi lulica, sad dal je to na malom ili velikom airboxu, nemogu se sjetit :dontknow:
Izvadi, izmjeri, probaj.
Jel imaš set dizni?

--- Kraj citata ---

na veliki trokutasti je 25mm

zbroj površina rupa mora bit za 20% veći od površine promjera carba  :icon_thumright:
i moras skroz prosirit one dvije rupe na poklopcu filtera (možesš ih samo cvicangama od pocetka otkinut i dole na kraju prerezat skalpelom

može ostavit lulicu i dvije rupe fi8mm da nije glasno

ili nac dvi cjevcice unutarnji fi 8mm duzine 20-30mm pa njih motirat da je manja buka

ajlavsrku:
budem napravija pa javim  :icon_thumright:

ajlavsrku:
maloprin sam izriza onaj dio u poklopcu airboxa na kojem su dvi rupe,da probam bez njega dok mi cura donese sprice iz ljekarne da napravim tuljke od 8mm,i napravim djir i opet pogledan boju svicice na pola i na punom gasu i boja idealna,motor stvarno bolje ide al nije jos to to skroz..i ugasin motor i iden ga upalit i nebi ga bog upalija? kurbla san 20 min par puta sastavija i ugasija se il bi mu da mrvu gasa  a on boooo i gotovo,ugasi se.?

ajlavsrku:
rjesija san,nova svicica i pali :) stavija san diznu 78 i izvadija lulicu motor se preporodija,odlična smjesa na svim otvorima gasa,ne trokira,samo je dobija malo dublji zvuk na nizim okretajima,al nista strasno glasniji,uglavnom hvala svima na pomoći pravi ste  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju