Tehnički kutak > Tuning skutera
17,5 karb dellorto pitanje
ajlavsrku:
nisam ni rješava nije mi bila neka žurba nisan napravia ni 20 km otkad mi to nije uštelano..a tih 20 je bilo na po gasa...kako izgleda taj sesiric imas li sliku da znam prepoznat? a bil taj sesiric moga bi uzrok toga sta na punom gasu kao da mu fali pa se mrvu ugusi jer on do punog gasa sve normalno...
ljubo46:
točno vrlo lako moguće da je zbog tog šešira problem...
evo ti slika da ga vidiš
skidaš ga tako da diznu odšarafiš i skineš ga i vratiš diznu...
http://s298.photobucket.com/user/cvele60/media/karb-diznaphbg19-w16-1.jpg.html
ajlavsrku:
aha bas cu probat to jer nisam nista radia na karbu samo ga stavija,nit diznu dira nit iglu...a karb je Polini 19mm Dellorto PHBG..
ljubo46:
--- Citat: ajlavsrku - 02 Siječanj, 2014, 18:34:04 ---aha bas cu probat to jer nisam nista radia na karbu samo ga stavija,nit diznu dira nit iglu...a karb je Polini 19mm Dellorto PHBG..
--- Kraj citata ---
da ništa ni nemoraš dirat, jer dolazi dobro podešen, sad je samo stvar ukusa i iskusnog uha da to podesi u savršenstvo iako kod tog karba samo ler podesiš i voziš bez brige...poslije samo kontrola svjecice da nije bijela.. :icon_thumright:
ajlavsrku:
ja san ga skinija i dao sam prijatelju onaj kabel od čoka jer je on ima flip up čok a ima speedfighta tako da mu flip nije odgovara jer nije moga dizat čok jer je karb bija zavučen tako da san samo stavija flip up...stavija karb zakurbla dva puta i upalija,odazv super i sve samo me ful gas za*ebaje...bas cu probat to pa javim sta je bilo,uglavnom fala ti puno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju