Tehnički kutak > Garaža

Gilera Ice 172 Projekt!

<< < (7/14) > >>

MarinM:
Evo ga nesto. Na iceu sve stoji u milimetar  :hmh: Lulica mi je udaljena od vakuma mozda 5mm , plastike hladenja od kostura sa svih strana po pola cm. Struju citavu od srke nemam pojma di cu stavit ima je previse. Sajla kocnice,gasa sve je ultra pre dugo tako da ce bit kemijanja  ;D

walkay:
Racunaj na to da ti poklopac hladenja moze udarati po vakum ventilu u voznji ili dok stuntas, mi smo imali slican problem kod frenda na Icu-u 180 posto je poklopac glave LC, udarao po vakum ventilu pa je 2 puta puklo crijevo. Fora izgleda taj Ice sa BB masinom ali bude abnormalno tezak nakon swapa.

MarinM:
Zadnji amortizer je nov i ful tvrd,prijatelj od 80kila skace po njemu on seta kojih 3 cm ako. Dok je on skakao po njemu ja sam gledao okolo i nista ne zapinje. Plastika hladenja mi je na vrhu odrezana tako je bilo i na sferi.

Kako po tebi stoji amortizer? Je pre vise u koso? Meni se cini da je malo pa sam mislio stalog upilat da mi navari nosac za amort malo iznad ovog serijskog da ga pomakne kojih 5-10 cm

walkay:
Uslikaj i sa druge strane i odozada da vidim kako sad stoji ovak ne vidim najbolje.

MarinM:

evo ga pila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju