Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR200
Jandro:
--- Citat: Bikelover - 27 Siječanj, 2014, 19:48:47 ---Lipo urađen posal, al opet po mome ukusu: veliki vizir, org retrovizori, nosac tablice org i crna zaštita auspuha, eventualno nalje, ne mogu odolit orginalu :notworthy: I vidin da je odma odletia na njušku :toothy11:
--- Kraj citata ---
3 stvari me smetaju na runneru, to su veliki vizir, retrovizori originalni i nosac tablice, to mi je odvratno :)
e sad nalje, da ih je moguce nabavit za malo novaca, odma bi ih stavio
--- Citat: steeef - 27 Siječanj, 2014, 19:52:03 ---jeben poso odrađen,bravo matija...runner ko nov :headbang:
--- Kraj citata ---
hvala marko ;D
Bikelover:
http://www.ebay.com/itm/kit-adesivi-completi-gilera-runner-carb-200-vxr-/251245085446?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item3a7f5fc306 :icon_thumright:
Onda baren stavi tablicu ispod sica jer ovako je meni baš ružno ili napravi neki bolji nosać da stoji ko sa repon :icon_scratch:
Jandro:
--- Citat: Bikelover - 27 Siječanj, 2014, 20:18:14 ---http://www.ebay.com/itm/kit-adesivi-completi-gilera-runner-carb-200-vxr-/251245085446?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item3a7f5fc306 :icon_thumright:
Onda baren stavi tablicu ispod sica jer ovako je meni baš ružno ili napravi neki bolji nosać da stoji ko sa repon :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ovak ostaje
ni ovdje ko kod tebe... imas tablicu pod sicom i to je to, odma si zapamcen... znam jel sam prije imao tako i stalno su me zaustavljali, al stalno
Bikelover:
Ništa samo san predloži, znan da je to kod vas malo zahebano :toothy3: Al ako staviš malo više nazad odma će lipše izgledat...
Evo ovako, i samo ju još malo nakosiš prema vanka, al to je moj ukus :toothy3: Nego šta mislite o cijeni za nalje?
Jandro:
--- Citat: Bikelover - 27 Siječanj, 2014, 20:27:43 ---Ništa samo san predloži, znan da je to kod vas malo zahebano :toothy3: Al ako staviš malo više nazad odma će lipše izgledat...
Evo ovako, i samo ju još malo nakosiš prema vanka, al to je moj ukus :toothy3: Nego šta mislite o cijeni za nalje?
--- Kraj citata ---
ma necu se uopce zamarat s tablicom
a sto se nalja tice, hmm, mozda ih i uzmem, budem vidio jos
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju