Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR200
Jandro:
--- Citat: Bikelover - 27 Prosinac, 2013, 22:53:52 ---Pa šta si napravia ''tretmanom osvježavanja'' da onako izgledaju? :icon_biggrin: Iman ja isto tako dobre i ne ljušte se još al ne izgledaju ka tvoje...
--- Kraj citata ---
dobro ,al dobro pranje sa vrucom vodom i miniwashom da svo smece izade iz plastike, tako gdje su jako izbljedile s industriskim fenom zagrijat jace da potamni i onda silikonski sprej za plastiku i naspricati nekoliko puta s njime da se upije i to je to, plastike ko nove
--- Citat: Josip-98 - 27 Prosinac, 2013, 23:14:31 ---malo pomalo dobro se napreduje
oce bit ka i prije videa na yt na zadnje burnout ili se smirila bj ekipa :sad1:
--- Kraj citata ---
ne da se smirila, nego se raspala... od stare ekipe na prste jedne ruke se mogu nabrojat koji se jos voze
a videa mislim da ebude nikakvih, serijala skroz bude tak da se tu nema sta snimat :D
andy:
Ajde Jandro brze to malo, mi danas okrenuli 100km :D
ljubo46:
--- Citat: andy - 28 Prosinac, 2013, 18:23:51 ---Ajde Jandro brze to malo, mi danas okrenuli 100km :D
--- Kraj citata ---
tako je neki se voze stalno i kilometri samo rastu...bilo je baš dobro samo malo zima.. :icon_thumright: ;D
Jandro:
--- Citat: andy - 28 Prosinac, 2013, 18:23:51 ---Ajde Jandro brze to malo, mi danas okrenuli 100km :D
--- Kraj citata ---
a jebiga, bude bilo :) sljedeci tjedan nadam se legalno
Jandro:
najkrupnije moguce zrno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju