Ostalo > Svijet računala i mobitela

PC konfiguracija

<< < (2/6) > >>

robert:
onda ništa, imam radnu memoriju i kućište u oglasima pa sam mislio trgovati :-[

Ruff Ryder:
uzeo bih sve novo i treba mi netko da mi to slozi da bude dobro..

Mikac21:

--- Citat: dachi - 24 Studeni, 2013, 16:00:38 ---prico sam neki dan s kolegom koji se dosta kuzi u kompove,i kaze da se komponente(osim kuciste) na ebayu mogu vrlo povoljno nac,on je sebi gledo sa oko 1800-2000kn se moze slozit jeben komp,i7 proc itd,ako hoces mogu ga pitat za linkove?

--- Kraj citata ---
pa jbt samo i7 proc kosta bar 3000kn,pa i vise..a kamoli cijela konfiguracija,, za kolko on nabavi taj procesor? za 300kn :dontknow:

Ruff Ryder:
mikac ne nuzno.. kod nas iphone 5 kosta cca 7 tkn novi.. meni ga frend moze novog iz jedne tvrtke koja ih uzima iz tvornice nabavit za 2800 kn.. kad bi ih uzeo 1000 komada cijena bi ti bila cca 500 kn po komadu ako ne i manje.. pa sad vidi kolko kod nas kradu..

Mikac21:

--- Citat: Ruff Ryder - 24 Studeni, 2013, 20:06:42 ---mikac ne nuzno.. kod nas iphone 5 kosta cca 7 tkn novi.. meni ga frend moze novog iz jedne tvrtke koja ih uzima iz tvornice nabavit za 2800 kn.. kad bi ih uzeo 1000 komada cijena bi ti bila cca 500 kn po komadu ako ne i manje.. pa sad vidi kolko kod nas kradu..

--- Kraj citata ---
pa dobro jasno mi je to...ali dok ne vidim svojim ocima necu vjerovati da se dobar komp novi za 2000 kn da sastaviti :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju