Tehnički kutak > Garaža
Batina --> Piaggio :)
Aprilia97:
Jakov mi je trebo poslat,al nije.. pa sam ga uguro u garazu i napravio
Varovi su.takvi kakvi jesu,ali reko sam vec da ce se.to dovrsit i pobrusit,nije to kraj ;)
Kad poredim ovo sta mi je ostalo(auspuh,nosac,struju,pofarbam felge i plastike) ,prebacujem na vodeno hladenje ;)
zvonkec92:
--- Citat: Aprilia97 - 17 Travanj, 2014, 14:14:02 ---prebacujem na vodeno hladenje ;)
--- Kraj citata ---
kompliciraš si poso bezveze, kaj fali AC mašini? ja i dalje mislim da to neće tako skoro na regu :/
ivano_007:
Ahahahah. Niti jedan pozitivan komentar na cili projekt :toothy11:
Ja vjerujem da će od ovog nešto bit :icon_thumright: Samo ne kužim šta će ti LC? ::)
chupa206:
kaj zezate dečka, a najveći projekt vam je bio zamjena rolica i remena jbt...
aj odvažite se na takvi projekt a tek onda pišite...
drugo kaj fali piaggio mašini? u odnosu na minarelli je po meni bolja, jedina mana je kaj više troši al kaj sad...
jedini komentar s kojim se slažem je da ostaneš na AC!
imenjače, ništa ih ne slušaj nego samo radi po svome :icon_thumright:
Aprilia97:
Zvonkec,pa nece za dva dana ;) prvo moram auto uzet itd.itd pa tek onda regat.skuter :)
LC bas da zakompliciram,da ne bude.sve tako "jednostavno" ,i zato jer me strah pregrijavanja.kad uzmem kit :/
Deni,zahvaljujem hahh.. al ne smetaju mi takvi komentari,nek komentiraju slobodno :) ja znam koliko je ulozeno u skuter tako da...
Al istina.je da skuter ne lici na nista,jer treba par sitnica rijeesit,al nekuzim cemu srat toliko kad pol vas il od staraca uzimate pare,ili radite,a ja ovo radim iz svojeg dzepa,ne zicam doma.nista...,tako da se malo propitajte prije takvih komentara :icon_thumright:
Bez uvrede ekipa :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju