Ostalo > Motocikli

Moj RS 125

<< < (18/19) > >>

TomoRI:
Za sad nista ne bi dirao, eventualno ako bi našao plastiku ispod repa, undertail kao na skuterima. Možda eventualno kupiti neki dobar ksenon (ne onaj from pevec) pošto imam leću u faru. Možeš slobodno baciti link tog svjetla da vidim kako izgleda.   :icon_thumright:

Kroz ova dva tjedna bi mi trebao doći novi filter zraka, dizne i možda uzmem novi airbox pa poštelati to sve i onda bi još samo trebao uzeti sajlu gasa baš originalnu koja ima za u karburator i pumpu ulja da nemoram mješati sam mješavinu, lako mi je kad sam doma, ali kad moram na pumpi onda mi nije baš zgodno.

Kik@aš:

--- Citat: TomoRI - 07 Travanj, 2015, 19:28:13 ---U prekršaju sam zbog kw pa nebi htio još dodatno privlačiti pozornost.  :toothy12:

--- Kraj citata ---

hehe onda te razumjem  :toothy11:  :icon_thumright:

TomoRI:
da malo dignem temu.  Svoju sezonu sam više manje odvozio, bez nepredviđenih troškova. Danas naručene braking pločice, zadnja guma je pri kraju pa su došle druge, bridgestone bt021. Planiram odvoziti još do 10-11 mjeseca i poslje mašinu u dijelove i napraviti kompletnu generalku, znači novi ležajevi, klip, nova klipnjača, itd..

TomoRI:
U srijedu smo malo išli vidjeti šta ima novo na plominu.

Pa smobili  malo i u karlobagu, da ne zaboravimo cestu  ;D

Negdje po velebitu...

TomoRI:
Kako je regler otkazao poslušnost kupljen je novi. Međutim problem nije bio u regleru nego u žicama. Sad su provučene novi žice skupa s novim reglerom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju