Općenito > Propisi
Prijepis motora
TomoRI:
evo rijeseno je, našao je drugi vlasnik taj kupoprodajni.
R@kija:
Ja imam samo jedno pitanje
Znaci imam ugovor sa vlasnika u papirima na drugog covjeka( koji ga nije nikad registrirao ) i imam ugovor sa tog drugog na sebe,ja sada mogu normalno regat jel tako?
I jos nesto,kako idu kupoprodajni ako se mjenjaju vozila, dal se mora radit kao da se prodaje ili?
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Jole.ri:
ako taj drugi nije platio porez,morat ces platit porez ili jednostavno poderes ugovor i napravis ugovor s onim na koga glase knjizice,a to je prvi vlasnik,ako je moguce normalno
a kod zamjene vozila normalno se rade 2 kupoprodajna ugovora ti "prodas" jedno vozilo i "kupis" jedno vozilo
R@kija:
Aha znaci a ako imam ugovor sa prvog na drugog a taj nije platii porez, ja platim porez za njega i sebe i onda mogu normalno regat bez da trazim ista od prvoga??
3alfa3:
--- Citat: R@kija - 14 Siječanj, 2014, 13:39:37 ---Aha znaci a ako imam ugovor sa prvog na drugog a taj nije platii porez, ja platim porez za njega i sebe i onda mogu normalno regat bez da trazim ista od prvoga??
--- Kraj citata ---
U praksi su neki tako to rijesili, iako, ovaj drugi bi osobno trebao otic na poreznu to rijesit. Al kazem, znam za slucajeve kad se to rijesilo ovako kako si napisao. To naravno nije garancija da ce i u tvom slucaju proci na taj nacin
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju