Tehnički kutak > Garaža

Gilera ICE 180

<< < (6/7) > >>

MarinM:

--- Citat: JUKY - 18 Prosinac, 2013, 23:12:39 ---Jucer provoza ajsa...naprid treba stavit uteg neki jer se voli propinjat jaako... ::)

--- Kraj citata ---

mogu mislit,kad se moj sa corsom kako tek onda ovo haha

n0n4m3:

--- Citat: MarinM - 18 Prosinac, 2013, 23:17:41 ---
--- Citat: JUKY - 18 Prosinac, 2013, 23:12:39 ---Jucer provoza ajsa...naprid treba stavit uteg neki jer se voli propinjat jaako... ::)

--- Kraj citata ---

mogu mislit,kad se moj sa corsom kako tek onda ovo haha

--- Kraj citata ---

vrati 180 :P

di si rjesia lulu i volan ? par mi na slici da je od bicikle lulica ??

MarinM:
volan ko za svakog a lulica od bicikle zato i je tako spusten volan, ruzno mi ono sta je bas za skuter, previsoko bude   :icon_thumright:

dzeba:
Fuuuu sve vise mi se svidjaju ajsi :D
a pase naprijed plastika od nrga ? :O
samo joj je far ruzan ali ako moze od energejca :D

n0n4m3:

--- Citat: MarinM - 18 Prosinac, 2013, 23:22:56 ---volan ko za svakog a lulica od bicikle zato i je tako spusten volan, ruzno mi ono sta je bas za skuter, previsoko bude   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da ustvari samo lula me i zanimala , jer i meni ne pase ono da digne previše volan , a kad sredim sve kako triba maka bi celer i stavia taj volan pa me zanimalo jel paše lulica od bajka , samo bi ja ipak probušia rupu tamo di ide i serijski volan , sigurnije mi pari nekako  ;D

a prednji far mene zeza radi kilera , previse zauzima prostora u prednjoj plastici , a ispod njega ogromna rupa al nije visoka zbog fara i ne paše mi nijedan kiler :(

sad cu ispolirat far , unutrašnjost u crno i xenon  :icon_biggrin: i extra ce bit

reci mi prednje slidere ove na plastici šta stoje .. jel ih uopce nemas ili ih nisi stavlja kao ni zadnje ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju