Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kit za Gileru Runner vx 125

<< < (3/6) > >>

skoda90:
srat ce zbog toga sto nema homolagaciju makar nije glasniji od onih 120db?

steeef:
sve kaj nema homologaciju nije legalno i zbog takvih stvari se bude rusilo bez obzira na dernjavu i kolko db ima.za svaki motor je individualno kolko buke smije proizvodit.

skoda90:
al nebrine me tehnicki nego policija,kako rijesit tu homologaciju?tj kako homologirat neki spuh koji nema?pitao sam kolegu sa tehnickog kako i sta al kaze nemozes spuh koji nema original homologaciju da nemogu ja napravit sad jel to tocno?i naravno ovaj koji imam bez homologacije kaze bitno da nije glasan i proci cu  :dontknow:

Grale:

--- Citat: skoda90 - 21 Studeni, 2013, 09:29:14 ---srat ce zbog toga sto nema homolagaciju makar nije glasniji od onih 120db?

--- Kraj citata ---
Jel ti znaš kaj je 120 decibela? :toothy9:

--- Citat: skoda90 - 21 Studeni, 2013, 09:40:33 ---al nebrine me tehnicki nego policija,kako rijesit tu homologaciju?tj kako homologirat neki spuh koji nema?pitao sam kolegu sa tehnickog kako i sta al kaze nemozes spuh koji nema original homologaciju da nemogu ja napravit sad jel to tocno?i naravno ovaj koji imam bez homologacije kaze bitno da nije glasan i proci cu  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Neznam kak, ali znam da nebi bilo jeftino, a jel ti se isplati dat para da homologiraš neku rinu od spuha?
Za početak vjerojatno moraš imat neku firmu/obrt za izradu auspuha, i imat atest za varenje i ostale pi*darije.
Pa onda nosit nekam auspuh na homologaciju, da se vidi buka i ostale stvari koje su važne.
A to vjerujem da košta brdo para(ako se jedan auspuh ide homologirat).
Naravno ako štancaš 1000 auspuha da ti se onda isplati.

Opet te priče:"reko mi frend".
Može on tebe pustit i bez auspuha jer ti je frend.
Ali sa nehomologiranim auspuhom nebi smio proć tehnički, te ako te policija zaustavi na cesti ima te pravo tražit dokaze o homologaciji itd.
Ako nemaš, skidaju ti tablicu i amen.

skoda90:
jbg ici ce onda moj auspuh prije ljeta dolje s skutera i nazad serijski  :toothy3:
Hvala na opsirnom objasnjenju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju