Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (15/48) > >>

Pulss:
Cinjenica je da si ti toliko zaluden hrv da ne zelis znat sta je ispravna odluka sudca. U jednu ruku te razumin ali nemoj pretjerivat i bit licemjer. Nismo u nejednome dilu igre bili bolji od brazila i nemamo se zasto bunit.

Pogledaj di su bile ruke nasega stopera pa onda opet reci. istina je da je fred preuvelica al penal je tu, tia ti to ili ne.

Ostale situacije bolje da ne komentiran, tribali samo sa 5 zutih ic protiv kameruna  :icon_thumright:

Peksy:
Ma daleko od toga....ja samo penal komentiram ostalo ne zelim...u jednu ruku cak igra niie bila tako losa kako je znalo da bude....a to za zute kartone nemam sta rec....dobro smo prosli ali penal je okrenija utakmicu,mucis se i neko te tako ubije u pojam.....isto kad utuces u skuter 2000e i ubijes se od sastavljanja i stelanja i naravno g#vn% i dalje nezahvalno :P

Pulss:

--- Citat: Peksy - 13 Lipanj, 2014, 01:35:40 ---Ma daleko od toga....ja samo penal komentiram ostalo ne zelim...u jednu ruku cak igra niie bila tako losa kako je znalo da bude....a to za zute kartone nemam sta rec....dobro smo prosli ali penal je okrenija utakmicu,mucis se i neko te tako ubije u pojam.....isto kad utuces u skuter 2000e i ubijes se od sastavljanja i stelanja i naravno g#vn% i dalje nezahvalno :P

--- Kraj citata ---
Mi smo nakon sta smo dali prvi gol jednostavno dobili tolika krila da smo se od umisljenosti poceli preseravat i to nas je kostalo, bezpotrebni driblinzi i gubljenje baluna isprid sesnaesterca samo je vise iznerviralo obranu i vezni red. A vadit kovacica pored onakve rupe od olica je jaaako losa odluka al eto. Brazil je u prvih 20 min bia pod ogromnin pritiskon sta je i razumljivo i onda su se probudili. Mi i nismo bili toliko losi, istina.

Za penal garantiran da bi vecina sudaca dosudila isto. Samo da se stavis na njegovu poziciju i pogledas iz njegovog kuta.

Peksy:
Ja nebi nikad,dosta mi je da vidin kako g#vn% pada   :icon_tongue: al dobro da nekomentisemo previse  :binkybaby:

Johnny iber:
Ma neka glavno da smo mi pobjedili  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Javim se jos ujutro kad piva ispari iz mene

:cugaa: :cugaa: :cugaa:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju