Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (10/48) > >>

ivano_007:
Ček jel ti stvarno smatraš Hajduk kao mjerilo ičega?

Kao mjerilo bi ja ipak uzimao internacionalne utakmice.

Ma svi igrači u repki moraju zadovoljiti neke osnovne kriterije (po pitanju tehnike, discipline..), a Đo po brzini ne zadovoljava. Neželim niti zamišljat što bi se dogodilo kad bi s Neymarom ostao na velikom prostoru.

Igrač dobar za HNL i ništa više od tog. A i neda mi se raspravljat jer svako ima svoje mišljenje kojeg nemozea promijenit.

Zaključak je da Đoa nema u Brazilu.

156 sp1 rosso:

--- Citat: ivano_007 - 20 Prosinac, 2013, 22:20:48 ---Ček jel ti stvarno smatraš Hajduk kao mjerilo ičega?

Kao mjerilo bi ja ipak uzimao internacionalne utakmice.

Ma svi igrači u repki moraju zadovoljiti neke osnovne kriterije (po pitanju tehnike, discipline..), a Đo po brzini ne zadovoljava. Neželim niti zamišljat što bi se dogodilo kad bi s Neymarom ostao na velikom prostoru.

Igrač dobar za HNL i ništa više od tog. A i neda mi se raspravljat jer svako ima svoje mišljenje kojeg nemozea promijenit.

Zaključak je da Đoa nema u Brazilu.

--- Kraj citata ---

....pa pričamo o njemu kao da ima 10 boljih od njega i to osjetno boljih.......i Maloča je u krugu reprenzetacije ,pa eto dali je on neko mjerilo ....7 golova u dvije utakmice......definitivno svako ima svoje mišljenje......  :icon_thumright:

ivano_007:
Da malo dignemo temu jer je još malo do SP-a :toothy11:

Ode Đo na 10 utakmica. Velika prednost za nas.

http://www.index.hr/sport/clanak/simunicu-nista-od-pomilovanja-fifa-odbacila-zalbu-za-dom-joea-koji-ne-smije-prici-stadionima-na-spu/734848.aspx

Neredi su u Ukrajini, prvenstvo se odgađa. Znači Strinić se neće puno naigrati u prvenstvu i bit će van forme za SP i neće ni na SP-u igrati. Zasad ide sve po planu :frajer:

junior:

--- Citat: ivano_007 - 19 Ožujak, 2014, 18:30:14 ---Da malo dignemo temu jer je još malo do SP-a :toothy11:

Ode Đo na 10 utakmica. Velika prednost za nas.

http://www.index.hr/sport/clanak/simunicu-nista-od-pomilovanja-fifa-odbacila-zalbu-za-dom-joea-koji-ne-smije-prici-stadionima-na-spu/734848.aspx

Neredi su u Ukrajini, prvenstvo se odgađa. Znači Strinić se neće puno naigrati u prvenstvu i bit će van forme za SP i neće ni na SP-u igrati. Zasad ide sve po planu :frajer:

--- Kraj citata ---

da, nasi vrli obrambeni su se iskazali protiv balkanaca pod svicarskom zastavom....

i

ivano_007:
Prijateljske utakmice mi nisu nikad bile mjerilo nit dok sam igrao nogomet nit dok gledam :toothy11:

Al nisu ni Švicarci bezazleni, ipak su u 1. jakosnoj skupini, a tamo se ne dolazi preko veze (osim ako si Francuska).

Lovren i Šifo. Sasvim solidan stoperski par. Ćorluka desni bek i Srna u vezu.

Rakitić, Modrić, Kovačić i Srna u veznom redu. Dosta respektabilno :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju