Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (47/48) > >>

Pulss:

--- Citat: ivano_007 - 02 Srpanj, 2014, 08:19:48 ---
--- Citat: Grale - 02 Srpanj, 2014, 00:39:23 ---Prestar je da bi odigro cijelu utakmicu :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Sigurno je stariji nego šta piše, sićam se kad je protiv nas debitira sa 16-17 godina i par puta dobia duel protiv Robia Kovača. Kovač ko od brda odvaljen, godine i godine treniranja i dođe on sa 16 godina i gurne ga bez greške ::)

--- Kraj citata ---
Kako je kovac ko od brda odvaljen kad ima 181cm i 78kg  ;D A lukaku sa 17 god visok 190cm i 96kg  :laughing7: Ko ce ga izgurat kad je jebena zivotinja.

ivano_007:
Neuer najbolji golman, Muller najbolji strijelac i najbolji igrač turnira. Potvrđeno u ovoj utakmici :icon_thumright:

junior:
nakon jucer ce brazilu trebat operacija... lol

navijal sam za brazil jucer, nakon drugog gola sam bil lud kaj gube, nakon 3. sam se i ja pocel smijat sa ekipom u kaficu ( 30 ljudi, frend i ja jedini za brazil, a ostali za svabe )

stvarno komedija... hahah

al fascinantno mi je dr%anj3 na svabe, tipa nasa braca, svabi to su nasi... sve zato kaj su starci bili gastrabajteri u nemackoj... al ajde, fora je vidit da uzivaju

i iskreno, prizeljkival sam finale brail argentina, al vjerujem da ce to bit europsko finale...

ivano_007:
Ma nek Argentina pobijedi večeras čisto da bude zanimljivije i finale i utakmica za 3. mjesto. Mislim da su zanimljivije utakmice kad međusobno igraju ekipe sa različitih kontinenata :icon_thumright:

Jedino mi žao što im je Njemačka pustila gol, vidilo se u zadnje 2-3 minute da im Njemci puštaju da zabiju počasni gol. Jedino Boateng trčao za Oscarom, ostali svi stali na centru :toothy11:

junior:
i meni... nakon 5 komada, sam rekal da na kraju bude 8:0... sje su me ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju