Ostalo > Sportski kutak
Operacija Brazil..
Nyzvo:
a u kvalifikacijama je cuda branio :dontknow:
Pulss:
--- Citat: Nyzvo - 30 Lipanj, 2014, 00:07:22 ---a u kvalifikacijama je cuda branio :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma uf da cuda, svi su na kolina padali kad su ga gledali :laughing3: :laughing6:
Pogledajte subasica u monaca pa cete vidit kako se brani, i ko je nama prvi vratar na prvenstvu :angry7:
ivano_007:
Obranio je jednom Oscaru dobro, ali je poslije bio krivac kod gola Oscara. Ostali golovi ne idu na njegovu dušu.
Akinfejev je imao 6x više kikseva od Pletikose na ovom SP, pa opet ne znači da je rupa od golmana. Plete nije bia na potrebnoj razini, ali sigurno nije rupa od golmana, nit je među direktnim krivcima što smo ispali, pa neznam zašto stalno njega prozivate.
To je isto kao da ti skuter ne baca iskru, znači imaš veliki problem, a ti se misliš koju ćeš težinu rolica stavit da bolje ide. Odnosno u ovoj reprezentaciji postoje puno puno veći problem nego što je golman.
Sad možeš skakat od sriće, jer virujem da će Subašić sada bit na branci u kvalifikacijama, bilo bi pravednije :icon_thumright: Al Pletikosa će za mene uvijek bit veličina! :sign188:
Pulss:
Pletikosa je BIA velicina, to nije dvojbeno, ali je trneutno nula. Idu mu i dva gola protiv mexica na dusu, Oscarov udarac bi svaki, ali svaki vratar obrania jer nije ni blizu kuta gola isa.
Ja skakat od srice ? :icon_biggrin: Ne, meni samo nije bilo jasno zasto subasic nije brania kad je bolji od pletikose 2 razine, al to nas je jednin dilon i kostalo.
ivano_007:
Od 10 trenera, 9 bi ih stavilo Pletikosu da brani na ovom SP. Iskustvo je ključno, nije bezveze Milan do nedavno igra sa igračima kojima je prosjek godina poviše 30 i nešto. Al ako se sa Pletikosom krene i u novi ciklus, e to već nebi bilo lipo ni korektno.
Vrime je da Kolač odstupi, već se na ovom SP vidilo da će mu privatni interesi biti prioritet u repki. A i izgubio je sve tri utakmice jer kako stvari stoje, da nije bilo namišteno i Kamerun bi nas napegla.
Šteta da nijedan dobar trener u Hrvatskoj nije u dobrim odnosima s Mamićem :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju