Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (39/48) > >>

Tomi_ZG:
Najmanje je Kovač kriv,nisu bili pravi i pola ih je igralo ko s kolcem u guzici,točka.

ivano_007:
Prebahat je Kovač, Ćosić ga pita normalna pitanja, a njegov svaki odgovor je "Ja sam izbornik, ja odlučujem!!"

Pa ne znači ako si izbornik da si donia prave odluke :angry7:

Forsiramo igru sa krilima, a nemamo krila. Forsiramo Rakitića ka zadnjeg veznog, a osvojia ka najbolji igrač Seville kup Uefe na poziciji polušpica. Igramo tri utakmice bez destruktivca, a i povea je samo jednog na SP. I još Pranjić u veznoj liniji, nebi da igramo protiv Čilea kojemo je najviši igrač 180. Ove tri utakmice su dokazale da je previše neiskusan.

Pulss:
I pranjic i srna i pretikosa i olic i jelavic su tribali ostat u hr, izmjene necu komentirat ionako ni minute nisu dobili vecina.

Ja san jos prije tjedan dana reka da rakitic mora u poluspicu a ne ko zadnji vezni jer tu poziciju igra godinama, a modrica gurnit u poluspicu i tako mu smanjit prostor ko najvecem playmakeru je bilo bacanje u ponor.

Perisic je ovu utakmicu sasvin ok odigra, puno bolje od vecine.
Rebic je triba bit od prve minute.

Treba nam pravi defanzivni vezni, al ga je drza na klupi stalno.
I dat vrpcu corluki/modricu/rakiticu samo da nije u srne jer od njega nema nista.

Subasic je u monacu izgura ROMERA, alo ej romera sa gola, i on forsira ovu rupu pletikosu koji je svoje odigra.

Mozda nebi okrivia kovaca odma, jer zamisli da nije igra sa olicen il srnon, pa odma bi ga narod proglasia ludin i poteralo ga.

Vise srece drugi put. Sad se djedica rijesit i dovest mlado meso, zeljno igre.

Dosta moga pametovanja, odoh spavat.  :hello:

PS. Al stvarno se razbahatia  ;D
http://www.24sata.hr/nogomet/rakitic-kao-zadnji-vezni-ja-sam-izbornik-i-ja-odlucujem-372764?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=372764&utm_campaign=24sata+Facebook+status

ivano_007:
Dat golmanu da debitira za reprezentaciju na SP je katastrofa, da je brania u kvalifikacijama, onda da. Olić je dobar ako ga koristiš na prirodnoj poziciji.

Ako nisu sad ništa napravili neće ni na sljedećem, svi su bili u najboljim godinama. Olić vjerovatno otpada i Subašić započinje kvalifikacije umjesto Pletikose, ostalo ne vjerujem da netko ide iz reprezentacije.

A i onaj debi Brozovića protiv Brazila, ozbiljan izbornik nebi uopće vodia takvog igrača, a kamoli ga uvalit u igru :angry7:

Biće bolje drugi put, bolje ekipe su prošle. Operacija Brazil završena :toothy11:

Tomi_ZG:
Sad ste napali Kovača da se razbahatio  ;D,dobro možda i je al jbg dobro veli,kad i je izbornik,svi bi mi rekli isto na njegovom mjestu koliko god to sad bahato(nekima) zvučalo.

A ovaj Brozović da je,je komedija,al dobro znamo zakaj ga je vodio,i po čijoj direktivi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju