Ostalo > Sportski kutak
Operacija Brazil..
tommy:
najveći problem ove nacije je to što ima preko 4 milijuna izbornika :toothy11:
Grale:
--- Citat: tommy - 20 Lipanj, 2014, 15:43:33 ---najveći problem ove nacije je to što ima preko 4 milijuna izbornika :toothy11:
--- Kraj citata ---
A dijaspora :laughing7:
Pazi članak:
http://sportski.net.hr/nogomet/reprezentacija/meksikanci-najavili-da-ce-u-utakmici-s-hrvatskom-popravljati-gol-razliku
Meksikanci bahati jer idu na pobjedu i prvo mjesto?
Ok, vjerojatno nebudu prvi jer bude brazil nakantal kamerun, al ne vidim zkj nebi bilo moguće :dontknow:
Mi smo opet boga za muda uhvatili s pobjedom protiv kameruna, jedva čekam vidjet poraz i razočaranje svih (osim naravno štimca, on bude jedini vesel :laughing7: )
junior:
da, bahati su...
jednostavno jesu... nismo mi nikoga za muda uhvatili nakon ove pobjede.... tj je narod i zuta stampa ( VL, JL i te gluposti koje se ne mogu nazvat dnevnim novinama )
vjerujem da je kovacu jasno da do crvenog kartona igra skoro bila u egalu....
uglavnom, treba to dobit i mir... tak su i englezi prozvali costa ricu mrtvom u skupini smrti, pa evo, oni u osmini, a ovi :hello: :hello: :hello:
ne velim da mi budemo dobili radi toga meksiko ( njihove bahatosti ), al da se u nogometu ne smije bit bahat, ne smije :nono: :nono:
ivano_007:
Bosna je prespora i Đeko uopće nije bia agresivan (za razliku od Manđe :biggrenlove:), a Spahić je ispao kao najveći amater kod gola. Kao da su poneki igrači bojkotirali utakmicu.
+ u igru uđe Tino Sven Sušić :trespaf:
Grale:
--- Citat: ivano_007 - 22 Lipanj, 2014, 11:53:49 ---+ u igru uđe Tino Sven Sušić :trespaf:
--- Kraj citata ---
Valja prodat nećaka :icon_biggrin:
Već mi na k idu te utakmice u ponoć, jedva prvo poluvrijeme pogledo, i to na mini tv-u u sobi, em ne vidim koja je minuta, em nevidim loptu :redface:
Kolko sam uspio vidjet utakmice, puno lošije su odigrali nego protiv argentine :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju