Ostalo > Sportski kutak

Operacija Brazil..

<< < (33/48) > >>

Grale:

--- Citat: Pulss - 19 Lipanj, 2014, 08:11:31 ---
--- Citat: anabellas - 19 Lipanj, 2014, 01:54:19 ---IZVRSNO , MOGLI SMO I 7:0 ALI SUVISNI SU KOMENTARI!  :super:

--- Kraj citata ---
Ma 15:0. Spustite se na zemlju i mirno docekajte utakmicu sa mexicom bez napuhivanja, jer bu lako mogli doma.

--- Kraj citata ---
Točno to jbt, jučer isto u krčmi svi svršavaju, jbt pa trebali smo 10 komada zabit da smo kvaliteta, a ne 4.
Ovaj kamerun je preloš i još su igrača manje imali, svaka bolja ekipa ih treba prenakantat.
Po meni smo kudikamo slabiji od meksika, tak da onda vidimo dal vrijedimo po toj jebenoj fifinoj listi kaj.

ivano_007:
Po individualnoj kvaliteti smo dosta bolji od Meksika. E sad...

Ma Manđo će im utrpat jednog sigurno :icon_thumright:

--- Citat: Grale - 19 Lipanj, 2014, 12:00:50 ---Točno to jbt, jučer isto u krčmi svi svršavaju, jbt pa trebali smo 10 komada zabit da smo kvaliteta, a ne 4.

--- Kraj citata ---

To se zahvali Perišiću kad je bia nakon kornera sam ispred golmana, al se pripa pa puca u njega. Kad mu je Olić bia sam u sredini, a on nešto komplicira i nije tia dodat. I Rebiću kad nije odma uposlia Rakitića, a mogao je i trebao je, nego isto nešto trkelja i pošalje u knap loptu. Eto tri situacije (gola) koje bi ozbiljne ekipe iskoristile.

tommy:
opet sam nalijo glavu :drunken_smilie:

Pulss:
Po individuali nismo sigurno bolji od mexica, da imamo 2 odlicna igraca, to sigurno.

--- Citat: ivano_007 - 19 Lipanj, 2014, 12:31:17 ---To se zahvali Perišiću kad je bia nakon kornera sam ispred golmana, al se pripa pa puca u njega. Kad mu je Olić bia sam u sredini, a on nešto komplicira i nije tia dodat. I Rebiću kad nije odma uposlia Rakitića, a mogao je i trebao je, nego isto nešto trkelja i pošalje u knap loptu. Eto tri situacije (gola) koje bi ozbiljne ekipe iskoristile.

--- Kraj citata ---
Nema se tu sta koem zahvaljivat, o tome pricamo stalno. o KVALITETI nasih igraca, koju ocito nemamo, zato se i dogadaju takvi promasaji i ciste neiskoristene prilike.
Oliceva igra u prvom poluvremenu je bia mala rijec katastrofa, od kratkih pasova, ubacaja, citanja igre i kretanja. Treba ga igrat ko lijevog beka pa nek tamo prdi u vitar.

Kamerun se totalno raspa, sredinon prvog poluvremena smo bili bolji, e onda je kamerun pocea dominirat do crvenog kartona, onda su samo pali i adio, raspad sistema.

Nije niti zavrsila utakmica sa kamerunom, mi vec pricamo kako cemo napunit mexica i znamo ko ce dat gol i u kojoj minuti  :angry7:  :angry7:  :toothy12:

A bude li opet onaj glupan od komentatora krivo izgovara ime guardada sve ce kroz ponistru.

3alfa3:
Jbt, Pulss, koji si ti lik.....

Gori si i od mene  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju