Ostalo > Sportski kutak
Operacija Brazil..
Grale:
Jbg da je Colina još "živ" on bi sve vidio :icon_biggrin:
Vi gledate golmana po onome šta je obranio?
One šuteve svaki prosječni golman mora obranit.
Golman se u današnje vrijeme gleda da je glavni stup obrane, libero.
Znači da ima dobru komunikaciju s igračima ispred sebe, da je siguran u izlascima na loptu (a ne da krene, pa stane, pa nezna ni sam šta bi više). Pletikosa to nikad nije bil, ljudina je, ali mu to previše ne znači u nogometu.
Mi trenutno nemamo boljeg golmana od njega, tj. u zadnjih 10 godina čak, isto ko ni lijevog beka ni par odličnih stopera, već eventualno prosječnih.
Problem je u tome da smo slaba ekipa, ali si brijemo svi na neki naboj i neznam sam šta, pa kao idemo na pobjedu protiv Brazila, u njihovom domu. Sralo mi se na one reklame jebene šta su stalno puštali, ono kak mandžo daje gol brazilcima (majmuni su mogli bar provjerit dal može igrat tu utakmicu :confused5: ) i slične.
Realno, ako prođemo skupinu možemo slavit koda smo osvojili svjetsko.
Svejedno navijam za bosnu :icon_biggrin:
Pulss:
--- Citat: Grale - 13 Lipanj, 2014, 19:13:26 ---Jbg da je Colina još "živ" on bi sve vidio :icon_biggrin:
Vi gledate golmana po onome šta je obranio?
One šuteve svaki prosječni golman mora obranit.
Golman se u današnje vrijeme gleda da je glavni stup obrane, libero.
Znači da ima dobru komunikaciju s igračima ispred sebe, da je siguran u izlascima na loptu (a ne da krene, pa stane, pa nezna ni sam šta bi više). Pletikosa to nikad nije bil, ljudina je, ali mu to previše ne znači u nogometu.
Mi trenutno nemamo boljeg golmana od njega, tj. u zadnjih 10 godina čak, isto ko ni lijevog beka ni par odličnih stopera, već eventualno prosječnih.
Problem je u tome da smo slaba ekipa, ali si brijemo svi na neki naboj i neznam sam šta, pa kao idemo na pobjedu protiv Brazila, u njihovom domu. Sralo mi se na one reklame jebene šta su stalno puštali, ono kak mandžo daje gol brazilcima (majmuni su mogli bar provjerit dal može igrat tu utakmicu :confused5: ) i slične.
Realno, ako prođemo skupinu možemo slavit koda smo osvojili svjetsko.
Svejedno navijam za bosnu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Covijek mi ukrade rijeci iz usta :icon_biggrin:
Za lijevog beka treba dovest Calu, taj je igrac fenomen ;D
I, kako komentirate simuliranje onog majmuna coste, ili kako ga neznalci zovu, najbolji napadac danasnjice :toothy12: g#vn% smrdljivo
Grale:
Misliš na penal, meni se čist čini?
Ovog Van Persia nikad nisam volio, al đubre ima nos za gol ko Pipo :icon_biggrin:
Pulss:
--- Citat: Grale - 13 Lipanj, 2014, 21:49:33 ---Misliš na penal, meni se čist čini?
Ovog Van Persia nikad nisam volio, al đubre ima nos za gol ko Pipo :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Jest da iman veliku dioptriju, al cini mi se da je drza vrh kopacke na nozi ovog i onda se bacia..
Nisan nasa dobar slow motion al pogledaj vidi se nesto..
stvarno ima nos sta je je.. Meni je bia drag dok nije otisa u man utd pa se od tamo ruga bivsem klubu :angry7:
Grale:
Čistije nego fredovo u svakom slučaju :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju