Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner ST 250

<< < (5/7) > >>

Jandro:

--- Citat: steeef - 23 Studeni, 2013, 21:01:04 ---
--- Citat: Jandro - 23 Studeni, 2013, 20:50:33 ---dok se stavlja ta masina na runnera, netreba nista prestelavati oko struje?? samo se pospaja sve kao i ne leader bloku i radi najnormalnije?

jel davno prije su bile price da treba nesto prebrikavat u đeku kod vodene pumpe da bi radilo??

pitam jel mozda i ja krenem s nekim takvim projektom ako bog da

--- Kraj citata ---

paše đek i sve žice...samo kaj na leader mašinama žica od indikatora pritiska ulja je skupa na đeku s namotajima a na 250 ona ide posebno,ne preko tog đeka..
dok sam stavljal 250 mašine na leader instalacije samo sam u đek od namotaja dodal tu jednu stopicu i uštekal na indikator i toe to..

--- Kraj citata ---

aha... znaci treba sam znat na konektoru koja je zica za indikator od ulja, spojit ga tu i to je to?

steeef:
tak nekak,ali ni to nemoraš znat jer ti je na konektoru na namotajima samo jedno prazno mjesto (gornji red skroz desno) i na tomistom mjestu je na konektoru na instalaciji..minimalan posel..nislim da čak imam doma jedanu tu žicu sa stopicom za konektor od skurenih vxr namotaja..

josip.y.soric:
Evo decki malo slika od ST-a, inace mašina 250 od x9 (karb). Prije sam imao problema s potrosnjom bila je i do 7l, al malo šteljanja ju je smanjilo na 5,5l. Što mislim da je vrlo dobro s obzirom da ima Leovince SBK!. Od prošlog puta sad ima malo novih djelova. Stavio sam mu Malossi variomat i malossi kvacilo. Ima odlicno ubrzavanje, nema nigdje rupe u ubrzavanju. U krajnjoj je malo bolji. Što se tice skutera izvan stvarno je uredan prvi lak i nikad padano i ostalo. Uskoro ce još novih dijelova mislio sam mu stavit led štop, od ispred 2 diska i tako malo inovacije.

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

michelm123:
prodava ti je neko na forumu malossi whoop disk sta si trazija bija ...
inace ljep motor i mora da ide odlicno  :)

josip.y.soric:
haha hvala. Samo ti dobro složi ono što si jucer kupija :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju