Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 50-nešto novo
igor.sb:
skf france vise ne mos kupiti, na webshopu su ''stare'' slike dok bugarski nisu ni postojali
radillice gledas onda s normalnim hodom, ove stroker zaboravi
File 80:
Evo novijih slika s boljom kamerom,ide stvarno ok za serijalu(ne zadugo :icon_biggrin: ) ova slika iz painta je kako bi trebalo izgledat sa drugim sicom! Nosač tablice trebam neki izrezani jer ovaj ne mislim rezat i u planu je neki undertail skockat gore! Debelo se razmisljam dali ulagat u ovu masinu ili uzet od sp-a 180,ili pak ovo prodat pa uzet sp-a :toothy11:
btw poklopac variomata je u progresu poliranja,moram jos na rubovima boju skinut i dat se na poliranje! :)
Aprilia97:
Uzmi masinu od sp-a,jeftinija ti je rega i sve jer je u papirima 50
Inace,nije los skuteric. :icon_thumright:
File 80:
za sp-a jos razmisljam!
File 80:
Na putu do mene su malossi 2000,vilice jos jedne za rezervu (čitaj:zbog stalnog cimanja :toothy11: ) i kmh sat od nrg-a novijeg! U planu mi je sada stavit gore multivar na ser. auspuh dok ne uleti neka reza i uštelat to da se popravu rupe kroz ubrzanje i popravit malo start!
Ali potrošnja je :angry7: ! dva deca benzina potroši u điru po kvartu,cca 1.5 km! Dali je moguće da zbog čoka toliko troši jer dizna je 57,jos je limica na usisu i ostalo je sve original! :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju