Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kupnja printera
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 19 Travanj, 2014, 13:10:36 ---
Za godinu dana se osuse potrosio ih ti il ne.
--- Kraj citata ---
E zato sam i bacio svoj prastari canon250. Jbt, kupim crnu, isprintam mozda 50 stranica u godini dana i boja zapekla (glava koja je na catridge-u je zapekla).
ivanm:
To je to. Ak printas rijetko trebas onaj koji ima boju sa glavom. Tricolor i crnu. Pa ak se i zastopa nova je 130kn a zamjenska 90kn. A ne ovaj sistem jedne glave i 4 tinte jer bu se glava ziher zastopala a nova je 450kn.
vukas:
Evo sad je već unutra 4. kantica crne i 2. set boja(ne računajući one probne kaj su došle s njim).
Ni jednom nije ostao bez boje, a sad ću i bolje paziti na to.
Zasad mi se čini u redu printer, najveća fora mi je što mogu printati sa mobitela/laptopa bežično, a ni obostrano printanje nije loše :)
ivanm:
Je cool je. I ja sam mislio da ce mi pisati low ink level i to ali pisalo je tek kad sam i ja sam vidio da nema crne. I jos je 1 godinu garancija a meni proslo godina i mjesec dana. Puko sam. Inace nije los printer al jako osjetljiv na boje. Navodno canon nije tako osjetljiv pa cu iduce kupiti njega kad potrosim boje koje sam iz ovih cartrigea pretankao u onaj stari. Uzet cu canon sa 2 cartrigea i slabijim skerenom. Bezicno mi ne treba. Taj je 350kn a original boje su obje 200kn. S tim da bum Ih punil sam iz bočica. :-) tak punjenje ispadne 30ak kn po boji. Vec sam to radio i imam iskustva. Samo treba rukavice jer boja ne ide s prstiju 3 dana.
vukas:
Meni je prvenstveno bio cilj naći printer koji ima skener i da nisu skupe boje, a na kraju boje baš i nisu jeftine ako gledamo količinu.
Najradije bi uzeo tinte prek ebaya pa sam točio, al onda opet dolazi u pitanje kvaliteta tih tinti i onda opet ne valja.
Našao sam neki epsonov ja mislim, sa jeftinim bojama, al nije ga bilo više i dođem u Links i kao veli lik imamo vam ovaj i kupac koji je bio pokraj mene veli mi ti to imamo u firmi, odličan je, dugo traje crna, jer kao ima veću kanticu od ostalih boja.
I na kraju uzmem i lagano se razočaram jer baš i ne traje tako dugo.
Ali kad usporedim sa starim Hp deskjetom 3325 gdje je crna došla 150kn, a tricolor 170 ovaj je puno bolji jer boje traju duže, a crna je upola jeftinija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju