Tehnički kutak > Tuning skutera
Imam probljem
Hrga:
na piaggiu lc da, na sf-u ne. Jel me kuzis alfa?
3alfa3:
--- Citat: Hrga - 09 Kolovoz, 2008, 16:34:35 ---
na piaggiu lc da, na sf-u ne. Jel me kuzis alfa?
--- Kraj citata ---
Ne kuzim. Karburator ne moze biti izvor topline, da ga jebes....
Zbog njegove nepostelanosti se moze kit pregrijavat, ali sami karb ne proizvodi toplinu.
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2008, 16:18:57 ---
--- Citat: Drnda-1 - 09 Kolovoz, 2008, 16:06:59 ---pa normalno da se grije kada previse zraka vuce i onda je presiromasna smjesa, sto prije uzmi filter, ili ne vozi
--- Kraj citata ---
Ako govoris o karburatoru, ajde mi objasni kako se on moze zagrijati zbog presiromasne smjese?
--- Kraj citata ---
ma mislio sam na skut, a karb se grije vjerovatno zbog toga sto je u doticaju sa deklom koje je vruce
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Kolovoz, 2008, 17:12:25 ---
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2008, 16:18:57 ---
--- Citat: Drnda-1 - 09 Kolovoz, 2008, 16:06:59 ---pa normalno da se grije kada previse zraka vuce i onda je presiromasna smjesa, sto prije uzmi filter, ili ne vozi
--- Kraj citata ---
Ako govoris o karburatoru, ajde mi objasni kako se on moze zagrijati zbog presiromasne smjese?
--- Kraj citata ---
ma mislio sam na skut, a karb se grije vjerovatno zbog toga sto je u doticaju sa deklom koje je vruce
--- Kraj citata ---
Tako da ;D
Ali karb nije u doticaju sa deklom nego samo sa prirubnicom. Njega jednostavno grije isijavanje topline mashine.
Hrga:
ovako na piaggiu ako je karb nepostelan to znaci da se vise grije, a ako se vise grije znaci da je tekucina za hladenje toplija. A na piaggiu je napravljeno grijanje karba :) to sam mislio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju