Tehnički kutak > Tuning skutera

Imam probljem

<< < (2/4) > >>

Hrga:

na piaggiu lc da, na sf-u ne. Jel me kuzis alfa?

3alfa3:

--- Citat: Hrga - 09 Kolovoz, 2008, 16:34:35 ---

na piaggiu lc da, na sf-u ne. Jel me kuzis alfa?

--- Kraj citata ---

Ne kuzim. Karburator ne moze biti izvor topline, da ga jebes....
Zbog njegove nepostelanosti se moze kit pregrijavat, ali sami karb ne proizvodi toplinu.

Drnda:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2008, 16:18:57 ---
--- Citat: Drnda-1 - 09 Kolovoz, 2008, 16:06:59 ---pa normalno da se grije kada previse zraka vuce i onda je presiromasna smjesa, sto prije uzmi filter, ili ne vozi

--- Kraj citata ---

Ako govoris o karburatoru, ajde mi objasni kako se on moze zagrijati zbog presiromasne smjese?

--- Kraj citata ---
ma mislio sam na skut, a karb se grije vjerovatno zbog toga sto je u doticaju sa deklom koje je vruce

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 09 Kolovoz, 2008, 17:12:25 ---
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2008, 16:18:57 ---
--- Citat: Drnda-1 - 09 Kolovoz, 2008, 16:06:59 ---pa normalno da se grije kada previse zraka vuce i onda je presiromasna smjesa, sto prije uzmi filter, ili ne vozi

--- Kraj citata ---

Ako govoris o karburatoru, ajde mi objasni kako se on moze zagrijati zbog presiromasne smjese?

--- Kraj citata ---
ma mislio sam na skut, a karb se grije vjerovatno zbog toga sto je u doticaju sa deklom koje je vruce

--- Kraj citata ---

Tako da  ;D

Ali karb nije u doticaju sa deklom nego samo sa prirubnicom. Njega jednostavno grije isijavanje topline mashine.

Hrga:
ovako na piaggiu ako je karb nepostelan to znaci da se vise grije, a ako se vise grije znaci da je tekucina za hladenje toplija. A na piaggiu je napravljeno grijanje karba  :) to sam mislio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju