Tehnički kutak > Styling skutera
Bilo mi dosadno...
Enigma1605:
--- Citat: neer - 09 Kolovoz, 2008, 14:12:51 ---ma to poliranje nije ubijanje dosade vec muka grrrr mrzim poliranje
btw predobro izgleda
--- Kraj citata ---
Istina, to sam skužio već treći dan ;D
Polirao sam već tri dekla, ali od Aeroxa je definitivno najteže jer ima po par slojeva boje koju je muka isusova skinuti! Još me psrti bole, a na palcu polako prolazi žulj :toothy9:
DaBo:
Ljepo si ubio dosadu onda :laughing3:, svaka čast :headbang: :headbang:
neer:
--- Citat: Enigma1605 - 09 Kolovoz, 2008, 14:50:57 ---
--- Citat: neer - 09 Kolovoz, 2008, 14:12:51 ---ma to poliranje nije ubijanje dosade vec muka grrrr mrzim poliranje
btw predobro izgleda
--- Kraj citata ---
Istina, to sam skužio već treći dan ;D
Polirao sam već tri dekla, ali od Aeroxa je definitivno najteže jer ima po par slojeva boje koju je muka isusova skinuti! Još me psrti bole, a na palcu polako prolazi žulj :toothy9:
--- Kraj citata ---
dobio si bespla suvenir :toothy12:
Dinac:
svaka ti cast, ja sam neki dan krenuo skidati taj plastificirani sloj i boju .. i ono .. zavrsilo je sa poslom na pola te farbanjem u crno :)
Enigma1605:
--- Citat: Dinac - 09 Kolovoz, 2008, 17:29:36 ---svaka ti cast, ja sam neki dan krenuo skidati taj plastificirani sloj i boju .. i ono .. zavrsilo je sa poslom na pola te farbanjem u crno :)
--- Kraj citata ---
Treba biti uporan za takve stvari. Nije laganasno, ali uvijek te tjera ona radost kada dobiješ finalni proizvod :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju