Ostalo > Svijet računala i mobitela

Android zdere promet

(1/4) > >>

Ceki21:
htc explorer mi u tjedan dana scukal 800mb ;) nisam previse surfal, samo face, viber i whatsapp.. imam brdo onih android app skinutih automatski i mislim da one cukaju to.. jel mogu napraviti nanovo update softa i sto uciniti da zaustavim bilo kakakv update bez dozvole ? hvala

ivanm:
koji android imaš? ako imaš 4+ odi na postavke, aplikacije, sve i od onog niza silnih aplikacija onemogući one koje smatraš nepotrebnim..

http://www.talkandroid.com/guides/beginner/how-to-disable-unwanted-system-apps-and-bloatware-from-your-android-phone-android-4-0-and-up/

andy:
Vjerojatno ti u pozadini neka od aplikacija vuče promet.. Tipa facebook ili slično..

Explorer nema 4+, jedino ako nije kakav custom rom..

Jel imas kakav program da ti prati promet po aplikacijama? Tako ces najlakse otkriti..

skoda90:
Jel se moze kako napravit da azuriranje aplikacija vrsi samo preko wifia ne preko prometa od operatera.Recimo da samo prglednik mogu koristit kad je "promet" ukljucen

Aprilia97:

--- Citat: skoda90 - 14 Studeni, 2013, 10:39:17 ---Jel se moze kako napravit da azuriranje aplikacija vrsi samo preko wifia ne preko prometa od operatera.Recimo da samo prglednik mogu koristit kad je "promet" ukljucen

--- Kraj citata ---

Mozes,mislim da se to radi na marketu ili ti trg. playu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju