Ostalo > Svijet računala i mobitela
iphone 5s ili galaxy s4 ??
ivanm:
uz dosta surfanja i testova, došao sam do zaključka.. izmešu s3 (stari) i s4 mini nema mnogo značajnijih razlika..
funkcioniraju podjednako dobro iako su + starom modelu više memorije i veći ekran sa boljom rezolucijom..
ali s4 mini ima nekih svojih prednosti tak da sve skupa na kraju moraš odlučit kaj ti treba..
i da nie zanemariva teža manipulacija jednom rukom kod s3 modela..
s4 mini je puno lakši za rukovanje.
pajo:
Sve stvar navike i osobne potrebe.ako ti odgovara s4mini nemas sta razmisljat vrhunski mob.sa kojim ces sigurno biti zadovoljan.
Po meni VELIKI minus je samo 5gb memorije.stavis navigaci.koju igru i par aplikacija i eto te na 3-4gb di ti ostane jos giga.za mene osobno pre malo.nije mi jasno zasto jos proizvode modele sa 8gb :sad1:
ivanm:
da, to mu je veeeelika banana... mislim možeš ti stavit karticu, al nije to - to..
pajo:
Imao sam s2+ pa sam ga brzo rijesio jer me to uzasno nerviralo inace je mog odlican.
A sd sluzi samo za muziku,slike,video i to je to...
Sigurno i te izvedbe imaju svoje kupce inace neznam zato bi proizvodili. :dontknow:
ivanm:
može se aplikacija instalirati i na karticu, kako ne?
isto ne kužim zakaj s3 ima onu prokletu micro sim karticu, to treba onda ić mijenjat il kak je moj kolega skratio sa škarama ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju