Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
tapatalk
efz:
Ponukan sve vecim brojem zrtava Tapatalka na MS forumu od danas pa do 29.12.2013. prikupljam potpise za referendumsko pitanje:
MS forum je zajednica normalnih ljudi tipa eladio, Doomsday, efz, steef, Grale itd. i nece trpiti teror tapatalk manijaka na celu sa alfom i njegovim sljedbenicima danc00, pajo, balicdim itd.
Sta je previse, previse je, mislim dokle vise ovako, dokle mi obicni normalni ljudi potomci Marjana i Branke sa Drndine barke ovo moramo trpit......gdje je kraj, sada tapatalk a sta je sljedece, da se mene pita ja bi to po najkracem postupku rijesio :banned:
pajo:
Sljedece JE:
Tetrapak 3d full hd verzia 4.1
PROTIV
Sent from my GT-I9505
Doomsday:
:zubo:
danc00:
Za taptalk, spremni!!!!
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
steeef:
--- Citat: efz - 27 Studeni, 2013, 09:20:48 ---Ponukan sve vecim brojem zrtava Tapatalka na MS forumu od danas pa do 29.12.2013. prikupljam potpise za referendumsko pitanje:
MS forum je zajednica normalnih ljudi tipa eladio, Doomsday, efz, steef, Grale itd. i nece trpiti teror tapatalk manijaka na celu sa alfom i njegovim sljedbenicima danc00, pajo, balicdim itd.
Sta je previse, previse je, mislim dokle vise ovako, dokle mi obicni normalni ljudi potomci Marjana i Branke sa Drndine barke ovo moramo trpit......gdje je kraj, sada tapatalk a sta je sljedece, da se mene pita ja bi to po najkracem postupku rijesio :banned:
--- Kraj citata ---
nenoja za preCjednika
gde da potpisem,gde? :klanjamose: :dobrodosli: :jumping: :wav:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju