Ostalo > Svijet računala i mobitela
ne mogu odgovoriti na poziv-android
road_runner:
dakle ovako, znalo se desiti ali rijeđe no danas na svaki poziv. kliznem za odgovor i ona zelena slušalica koja se klizne stoji na desnoj strani, mob i dalje zvoni i ne mogu niš. nekad dođe k sebi nakon minute zvonjave i onda nakon razgovora ne mogu prekinuti poziv :angry9: sad mi se i prvi put pojavilo da aplikacija telefon ne reagira i mogu pritisnuti čekaj ili u redu. pa mrzim taj glupi android i rušenje aplikacija, vele ljudi da su njihovi mobiteli ok i da niš ne šteka, a evo moj već drugi android kojemu se ruše aplikacije ili nekaj drugo za#eba*a :angry7: da ne zaboravim, radi se o xperiji P, 4.1.2 jelly bean android
razorxxx:
meni se to materi desavalo na nekom samsungu 2.2 android, jes prova resetirat? i skinit neki prog za oslobodit rama
road_runner:
budem ga probal resetirati. inače, ima netko za preporučiti takav program?
balicdim:
Kakvo je stanje kad radis normalno sa njime, jel radi touch normalno ili steka? Ako steka i pri normalnom korištenju mozda ti je digitizer u banani
Sent from my PAP4322DUO using Tapatalk
road_runner:
inače je sve ok, do aplikacije je ili mu nekaj poždere ram i procesor pa se ruši. od kak sam stavil jelly bean baterija se preko noći zna praznit po 20% ma katastrofa :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju