Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi MHR Repica auspuh-koje opruge i roline ?

(1/3) > >>

CeRo23:
Imam ovakav auspuh na motoru : http://s1s.fr/catalog/pot-echappement-malossi-mhr-replica-version-ii.jpg

zanimalo bi me ako se netko razumije u taj auspuh pa da mi kaze koje bi opruge bilo nabolje staviti za taj auspuh i koje roline(gramaza) ?

imam kit od cca 11ks i sada trenutno imam malossi roline od 7,2 grama, variomat multivar i plave opruge kvacila i nekakvo malossi obicno kvacilo.
skuter nema nekih velikih rupa u ubrzanju, uskoro ih nece uopce imat jer cu staviti polutku od malossija sa linearnim otvaranjem pa bi me samo zanimalo u vezi cjelog prijenosa kako bih ga mogao sto bolje namjestit ?

Grale:
Prvo napišeš koji je skuter.
A onda dalje ostatak setupa na tom skuteru.
Znači koji kit (fore s konjažom zaboravi), koji variomat, kvačilo itd.

Ili tema ide u smeće, jer će se opet ispisat 20 postova gluposti, prije neg ti daš ikakav podatak

Peksy:
Gralce pa pise mu u profilu runner.....koliko kuzim ima malossi multivar i malossi fly...

Grale:

--- Citat: Peksy - 05 Studeni, 2013, 16:28:20 ---Gralce pa pise mu u profilu runner.....koliko kuzim ima malossi multivar i malossi fly...

--- Kraj citata ---
I onda dok promjeni profil, naravno da nećeš moć nać takvu temu.
Zato se piše u postu o kojem se skuteru radi.
Ok vidim da piše da je multivar, opet može bit običan 2000, može bit MHR, a može bit i stari runner s manjim variomatom.
Kvačilo neznam koje je njemu obično, neg ga slika ako nezna.

Ako stvarno misli da njegov skuter s tim nekim kitom i vjerojatno serijskim auspuhom i 7,2 g rolicama razvija 11 ks, onda bolje da odveze skuter nekome da ga fino uštela.

CeRo23:
Runner stariji tip
multivar 2000 ima
sad ide oko 115 kmh motor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju