Tehnički kutak > Tuning skutera

Doppler auspuh

<< < (4/5) > >>

suman_aprilia:

--- Citat: Aprilia sr70 - 17 Studeni, 2013, 19:56:07 ---
--- Citat: suman_aprilia - 17 Studeni, 2013, 19:52:52 ---
--- Citat: Aprilia sr70 - 17 Studeni, 2013, 18:00:08 ---
--- Citat: suman_aprilia - 17 Studeni, 2013, 16:08:58 ---da se imalo kuzite u skutere bi ste po slici shvatili da je za pia prije nego za mina jer mina ima manji raspon rupa na nosacu od ovog na slici... i sa tim ti na serijali gine klip.

--- Kraj citata ---
Hahahahahaha,da,da .. za pia je.. hahaha :)

--- Kraj citata ---
pametnjakovicu nazovi tipa pa pitaj za koju je masinu...

--- Kraj citata ---
Da ti kazem taj tip je seljak.. a na slici vidis da je za minareli !..

--- Kraj citata ---
nevidis dobro!odnosto nemas pojma samo mislis da znas sve ko i svaki mulac u tvojim godinama! nemoj se meni pravit pametan!

Peksy:
Nekako i ja mislim da je za piaggo po izgledu i svemu  :dontknow:

anabellas:
dali ste sigurni da je uopce prihvat na cilindar pomican? nebi reko da je za pia masinu
nemaju li pia masine izbocen dio koji u cilindar ude kao ovdje http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/upload/products/553d401b-dddb-436c-b52a-aa3.jpg   :icon_thumright:

Josip:
za mina je

@suman - nauči prihvatit da nisi u pravu
slažem se za nosač, ali nekad je slikano iz takvog kuta da te slika prevari
dosta je vidjet oblik grane i vidi se da je za mina, kao i arrow zx i većina ostalih imaju sličan oblik grane

i kakav novi klip, ovo je s3r koji je u rangu s yasuni r, mažda malo slabiji nije ovo rr7 model koji je jači

nemaš na osnovu čega vrijeđat članove i određivat tko koliko zna ili ne zna
dečko je iznio svoje mišljenje koje se kontriralo tvom (i u ovom je slučaju u pravu, makar da i nije nema potrebe za takvim nastupom)
još ti se i slika okačila da ti se dokaže, a ti uporan  :dontknow:
i ti si prvi počeo s bahatim i napuhanim nastupom, malo smiri doživljaje  :icon_thumright:

@aprilia - pisalo i na bukvi pička pa mujo slomio k**ra*......  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Tomi_ZG:
Piaggio spuhovi imaju taj konus osim tecnigasa,i ovaj s linka ima tak da tak mora izgledat.
Jedino race i HE spuhovi nemaju konus na pia mašini jer imaju odvojivu flanđu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju