Ostalo > Svijet računala i mobitela

Narudžba mobitela-moguće poteškoće

<< < (2/5) > >>

FeZox-team:
bez problema mozes s te stranice narucit
tj ocu se nadovezat jer sam vidio da ciljas na ovaj mob HDC Galaxys S4 EX- i ocu ti reci da ga izbjegnes jer mi je prijatelj bas taj kupio
i blago se razocarao jer ima malu rezoluciju i malo boja a stim da je velik ekran bas ne izgleda najbolje

pajo:
razmotri ovaj mob.

http://www.links.hr/?naziv=smartphone-gigabyte-aku-a1-dualsim-mediatek-mt6589-quadcore-1-2ghz-ram-1gb-memorija-4gb-4-5-touchscreen-wifi-kamera-5-0-mp-bt-usb-android-4-2-crni&option=artikl&id_artikl=040.700.010

balicdim:
prvo: narudžba sa fastcardtecha nije free ako naručuješ ispod 200$
drugo: jiayu je izdao taj model prije nego je htc izdao svoj
treće: naruči sa pandawill-a
nadalje: hdc je rizik naručivat jer postoji mogućnost dolaska originalnog imena (znam iz iskustva)
peto: @pajo - što toga nije bilo po toj cijeni kad sam sebi kupovao mobitel  :angry7:
šesto: ovi na carini nemaju pojma (ok neznam princip odkako je sav poštanski promet iz inozemstva u zg-u) ali dok su bili podijeljeni po regijama rad im je bio katastrofalan

ivano_007:
Sedmo i najbitnije. Ekran im je katastrofa.

http://www.youtube.com/results?search_query=jiayu+screen+problem

Osmo i manje bitno al ipak bitno. Prvi put čujem za tu stranicu sa koje naručuješ, što neznači da nevalja, al eto čudno mi :dontknow:

EDIT: Nisam ga ima u rukama, ali gledam što kupci govore tako da vodi računa o tome kao potencijalnoj greški. Al mobitel je dobar i nemoj da te obeshrabri ovo u kupovini :icon_thumright:

balicdim:
fastcardtech mi je nekako više za upoznavanje kineskih mobitela nego direktno naručivanje sa iste

kao što sam i napomenuo, free shipping isključivo iznad 200$ i mislim da je i minimalna suma za naručivanje 200$, tako da..... rađe sa neke druge

imam jednog što "šverca" sa mobitelima iz kine i naručuje baš sa fascardtech-a ali on ne naruči ispod 10-15 komada od jednog modela (ima firmu pa mu je isplativo) pa kasnije ide na njuškalo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju