Ostalo > Svijet računala i mobitela
Narudžba mobitela-moguće poteškoće
igor.sb:
--- Citat: anabellas - 05 Studeni, 2013, 21:41:49 ---ne znam do koje cijene ides ali naprimjer ja sam uzo prije par dana samsung galaxy s4 mini i prezadovoljan sam! platio sam ga 2400 na njuskalu novog zapakiranog s garancijom tcoma (uredaj kupljen u firmi pa ga prodaju) cpu:dual core 1.7 , 1.5 gb rama, 8 gb memorije + micro sd , 8 mpx kamera, 4.3" super amoled ekran , kad malo bolje razmislis dali se isplati kupit jeftini ili ovako ako se ovo moze nazvat "skuplji" mob razmisljaj da ti puno toga lezi u tome za kolku cijenu ces ga prodat kad ces ga prodavat, za lose marke neces takoreci nista dobit i gubitak novaca ce bit veci a kod boljih modela ces ih uz manji gubitak prodat i opet imat dio uloga za novi mob :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
za te novce si mogao kupiti s3
za ove kineske telefone (ne kineske kopije) provjereno je da nema problema s carinom i banggood i još par njih, daje god dana garancije
pitaj ovdje il potraziti sta uzet, jer ako ce neko znat to ce znat ovdje
http://www.forum.hr/showthread.php?t=415259
kreni listat od kraja il od 2013 god :P
anabellas:
--- Citat: igor.sb - 05 Studeni, 2013, 22:17:18 ---
--- Citat: anabellas - 05 Studeni, 2013, 21:41:49 ---ne znam do koje cijene ides ali naprimjer ja sam uzo prije par dana samsung galaxy s4 mini i prezadovoljan sam! platio sam ga 2400 na njuskalu novog zapakiranog s garancijom tcoma (uredaj kupljen u firmi pa ga prodaju) cpu:dual core 1.7 , 1.5 gb rama, 8 gb memorije + micro sd , 8 mpx kamera, 4.3" super amoled ekran , kad malo bolje razmislis dali se isplati kupit jeftini ili ovako ako se ovo moze nazvat "skuplji" mob razmisljaj da ti puno toga lezi u tome za kolku cijenu ces ga prodat kad ces ga prodavat, za lose marke neces takoreci nista dobit i gubitak novaca ce bit veci a kod boljih modela ces ih uz manji gubitak prodat i opet imat dio uloga za novi mob :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
za te novce si mogao kupiti s3
za ove kineske telefone (ne kineske kopije) provjereno je da nema problema s carinom i banggood i još par njih, daje god dana garancije
pitaj ovdje il potraziti sta uzet, jer ako ce neko znat to ce znat ovdje
http://www.forum.hr/showthread.php?t=415259
kreni listat od kraja il od 2013 god :P
--- Kraj citata ---
1. razlog zasto nisam s3 uzo je sto mi je glomazan vise ko tablet nego mob :D
2. lakse ce se prodat neg s3
3. ako malo pogledas testove s3 nije niti jaci od s4 minija barem ne po ovim mjerenim stvarima na videu.--->
;D
STJELE:
Ovak nešto bi mi bilo taman, što se tiče karakteristika, izgleda, http://www.1949deal.com/star-galaxy-mega-w9205-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-android-4-2-2-smart-phone-1g-ram-16g-rom-6-3-inch-hd-ips-screen-white.html na tu stranicu sam naletio na igorovom linku, znači slobodno mogu naručiti iako je isti kao galaxy, bitno da nema samsung oznaka
ivano_007:
Iskreno ta sama stranica fastcardtech il kako se već zove je cila nekako neprofesionalno napravljena i šta ja znam, ne ulijeva niti malo sigurnosti :icon_scratch:
Ako misliš onda naručiš lijepo sa stranice banggood ili geekbuying i nećeš garantirano imat problema sa carinom. Jer te stranice ne prodaju nikakve kopije već isključivo vlastite kineske marke.
P.s. Inače Iphone je tužio Samsung nedavno i traži milijunsku/milijardersku odštetu zato što misli da je Samsung kopirao od njih zaobljene rubove mobitela. Baš me zanima kako će se to razvit. :laughing7:
EDIT: 6.3 inča? :o Svako ima svoj ukus. S ove stranice naručivaš na vlastitu odgovornost jer nitko još od mojih frendova nije naručivao s ove stranice mobitel, a znam ih mnogo koji su naručivali preko neta, tako da... ..budi oprezan.
Nemoj da te zbuni, ali ovo su polarizirane vrijednosti MP kod kamere :icon_thumright:
igor.sb:
--- Citat: anabellas - 05 Studeni, 2013, 22:33:47 ---1. razlog zasto nisam s3 uzo je sto mi je glomazan vise ko tablet nego mob :D
--- Kraj citata ---
da si koji dan koristio s3, s4 mini bi ti bio mini i rekao bi ispod bubam 4,5 inca ne ideš
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju