Općenito > Generalno o skuterima
Kymco velika potrošnja
1607985:
Nikakvih novosti što se tiče potrošnje i sad više ni ne znam šta napravit.
Skuter nekih mjesec dana nije bio vožen i nisam ga mogla upalit.Pokušala sa nivom svijećicom i tak to.....odfurala ga u ovlašteni i ispalo da je bilo puno vode u fergazeru.S tim da kaže kako ne zna gdje je skuter stajao,pa nešto vlaga i tak to,ali dok je još konstantno bio vožen se gasio u vožnji i vozila sam mu ga.Kaže da je počistio fergazer ,Ponadala sam se da će se onda i potrošnja smanjit,ali ništa.Skuter i dalje troši minimalno 4,7 a večinom oko 4,9 l na 100 km.
Mehaničar mi je na to rekao samo da on više ne zna šta bi tu puno više mogao napraviti.
Ima netko neki savjet?? :dontknow:
anabellas:
ako je skuter pod garancijom reci da te ne zanima kaj oni mogu s njim napravit samo nek naprave , pa nije normalno da skuter trosi 5 litara , pa motor od 120 konja potrosi 5 litri lagane voznje :D
reci da bus ih dala na RTL ak ne rješe i to je to :)
JogFromYamaha:
on se gasi jer nije fergazer ustelan kako treba
ako fergazer nije ustelan imas i problema s paljenjem i problema s potrosnjom
nadi si majstora koji zna slagati i stelati i koji ce to rjesiti ili napisi od kud si pa ti se preporuca neki pouzdani
sve ostalno je gubljenje para i vremena
a i "pod garancijom je pa ga nemogu vozit nekome drugome osim ovlastenom servisu" to si na nos obesi
jer servis koji nije sposoban postelati prenos i fergazer kakvu garanciju od njega mislis dobiti i na kaj to
ako ga nezna postelat nek ti naruci cijeli fergazer novi ak je neispravni
1607985:
Motor se više ne gasi i dobro radi.Sve je ok osim te potrošnje koja je stvarno prevelika.
A moram u ovlašteni jer je pod garancijom.... :dontknow:
JogFromYamaha:
i kak ce on skuzit da je neko postelal to cudo kako treba ako ti i dalje ides na servis ako ga sam nezna postelat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju