Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia SR 50 Turbo

<< < (2/4) > >>

MajstorSvogZanata:
kaj nema video kak ide taj turbo makar ne vjerujem da to opce ikak radi ahaha vjerovatno zuji bezveze

Grale:
Malo bi se zaj#bo.
Nije to klinjo koji nezna rolice zamjenit.
Ima video na jubito

steeef:
gledal sam projekt te eserke na nekom američkom forumu (bila je već prije koju godinu tema i na forumu našem o tome) i skuter je još u fazi štelanja išel 80+ mph što bi po naški bilo 130+ kmh..
s tim da onda još nije ni mapa za ecu bila skroz gotova i pogođena ko ni prijenos..
projekt je brutalan,a slike svih tih dijelova,što kupovnih a što custom made novih finih sjajnih su neopisive.

MajstorSvogZanata:
imate mozda link od youtubea i projecta sad me zanima :D... ma gledal sam po youtubeu bas na cvaje kaj slazu turbo niko jos to ni napravil da se provozal i da ide ...pa me zato i zanima :D

Josip:

--- Citat: steeef - 13 Studeni, 2013, 12:14:08 ---gledal sam projekt te eserke na nekom američkom forumu (bila je već prije koju godinu tema i na forumu našem o tome) i skuter je još u fazi štelanja išel 80+ mph što bi po naški bilo 130+ kmh..
s tim da onda još nije ni mapa za ecu bila skroz gotova i pogođena ko ni prijenos..
projekt je brutalan,a slike svih tih dijelova,što kupovnih a što custom made novih finih sjajnih su neopisive.

--- Kraj citata ---

fino je on to složio, i ja sam to još davno gledao, ali po videu mi se UČINILO da ne ide baš posebno
malo mi se vukao po ulici/kvartu gdje ga je vozao čak mi činilo da bi ga dobro složen midrace oderao

kako je poslije bilo nemam pojma, jer nisam više pratio, ali na da nije fascinantno kako je čovijek složio i ukomponirao vrijedno je svake hvale i divljenja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju