Tehnički kutak > Tuning skutera
kit 70cc + seriska glava
sanatorium:
znaci ovako , dali se moze voziti kit DR.evo 70cc ( gusani base kit ) uz serisku glavi i koje su maane ??? ....radi se o kymco super 9 vazdusno hladenje , ima spuh texnigas nextr i karb fabricki je keihin 17mm dizna 88 ( planiram da stavim vecu za 8 do 10 broja )
sanatorium:
--- Citat: sanatorium - 30 Listopad, 2013, 17:35:07 ---znaci ovako , dali se moze voziti kit DR.evo 70cc ( gusani base kit ) uz serisku glavi i koje su maane ??? ....radi se o kymco super 9 vazdusno hladenje , ima spuh texnigas nextr i karb fabricki je keihin 17mm dizna 88 ( planiram da stavim vecu za 8 do 10 broja )
--- Kraj citata ---
niko nezna ??
cvele60:
Ma znamo nego nas mrzi da pisemo :icon_biggrin: Ser. glava moze al treba proracunati stepen kompresije pre montaze.Sve preko 13:1 je za AC kit suvise...u slucaju da je veca od tog broja glava mora na strug i brusenje ivice da se poklapa sa cilindrom...onda ide opet proracun i podesavanje sqwisha na optimalnu meru ...ma prosto...
MrSm0g:
Ja svoj 70cc sam vozio sa serijskom glavom .. moze se voziti mada opet mislim da bi bilo bolje nabavit odgovarajucu glavu .. jer zapremina 50cc glave je manja pa je veci kompresioni odnos..uzmi u obzir da ti klip i lezajevi trpe vise nego sto treba .. radit ce.. ali koliko .. to je pitanje..
opet bolje je da sacekas nekog iskusnijeg da ti odgovori :dontknow:
edit : eto cvele iznad odgovori .. :D
sanatorium:
bore X stroke , 39x41 ,kompresija 7,2:1 , a novi cilindar i klip bice 47x41 , i kompresija = ??? kako da presmetam onako teoretski .... mada mislim da radice bez problema zatoa sto na jednoj stani sam procitao da ovakvi base kitovi je u redu da rade so fabricku glavi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju