Ostalo > Motocikli
Majstorska vožnja R motora
danc00:
:headbang: :headbang: Sad odoh spat na miru, dugo nisam videl tu snimku, ima još par sličnih al ni jedna 3 kruga :biker: :biker2:
Ivan031:
upalim video i onda 6min ne dišem kao da sam tamo na motoru :drunken_smilie:
vasodubrava:
--- Citat: Ivan031 - 08 Studeni, 2013, 03:28:36 ---upalim video i onda 6min ne dišem kao da sam tamo na motoru :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
upali neki video od 20min pa da skineš svjetski rekord
Ivan031:
--- Citat: vasodubrava - 08 Studeni, 2013, 12:18:13 ---
--- Citat: Ivan031 - 08 Studeni, 2013, 03:28:36 ---upalim video i onda 6min ne dišem kao da sam tamo na motoru :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Žao mi je sto sam ovo tek sad vidio, ali ako tebi nesta smeta moje pisanje po forumu slobodno mi se obrati na PM reci da nepisem i dobro jel ja vidim da si ti jedna jako retardirana osoba koju treba zaobici u sirokom krugu meni je zao sto sam ja ovo morao napisat ali jednostavno neznam zasto sam se spustio na tvoj nivo al dobro ajde :hello: :hello: :hello:
vasodubrava:
--- Citat: Ivan031 - 21 Studeni, 2013, 00:26:45 ---
--- Citat: vasodubrava - 08 Studeni, 2013, 12:18:13 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Žao mi je sto sam ovo tek sad vidio, ali ako tebi nesta smeta moje pisanje po forumu slobodno mi se obrati na PM reci da nepisem i dobro jel ja vidim da si ti jedna jako retardirana osoba koju treba zaobici u sirokom krugu meni je zao sto sam ja ovo morao napisat ali jednostavno neznam zasto sam se spustio na tvoj nivo al dobro ajde :hello: :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
gledo si ghost ridera pa si malo nabrijan a? :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju