Općenito > Generalno o skuterima

pitanje za tuning aprilia SR50

<< < (4/5) > >>

dino gp1:

--- Citat: pitaNS - 09 Kolovoz, 2008, 13:53:19 ---nije to mišljenje dino, to trebaju da kažu raznorazna iskustva vožnje takvog setupa na serijskog radilici! ! !

--- Kraj citata ---
Znam  primjera i nikad nije isto, nije to teorija da se toga moraš držat već praksa  :dontknow:, možeš staviti base setup pa ti ode serijska radilica s kojom si prošao 9-10 tkm a možeš staviti i na pređenih 15 tkm sa serijskom radilicom pa voziš još 5+ tkm!!!

crni23:
e ljudi dal uopce ima netko odavde sr-ku
zanima me kolko vama skuter ide/isao bez ikakvih kitova i auspuha...naravno nakon skidanja blokada

devilldey:

--- Citat: crni23 - 10 Kolovoz, 2008, 13:25:05 ---e ljudi dal uopce ima netko odavde sr-ku
zanima me kolko vama skuter ide/isao bez ikakvih kitova i auspuha...naravno nakon skidanja blokada

--- Kraj citata ---

Čista serijala bez ikakvih dorada. Mojih 100kg povuće ponekad i 75-80km/h. Skut star 4mjeseca i napravio sam 5800 km bez ikakvih problema . Pali, toči ,vozi...   :headbang:

acmen:

--- Citat: crni23 - 10 Kolovoz, 2008, 13:25:05 ---e ljudi dal uopce ima netko odavde sr-ku

--- Kraj citata ---

Ja imam ali doduse ditech. 2002god presla sad 237xxkm (da dobro si procitao) ali s time da je na 20000km rađena generalka (nova radilica, klip/cilindar i jos neke stvari). Skuter mi lijepo i linearno povuce do 80kmh i relativno brzo navucem 90kmh i tu brzinu na ravnici konstantno odrzavam. Nerijetko mi po ravnom i pređe nešt sitno preko 90kmh.

Naravno skuter je ful serijala i nikad nista po njemu nije bilo drkano.

crni23:
 fino tako sam i ja cuo da ove nove isto idu do 90
ali ovi kod nas u ZG u servisu u apriliji na pescenici s katastrofa neznaju ni skinuti blokade kako treba!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju