Tehnički kutak > Garaža
Malaguti Phantom Going HUGEE!
Matija97:
--- Citat: MarinM - 25 Listopad, 2013, 00:14:22 ---nema se para, jedino ako oce narda u zamjenu :icon_thumright:
nikad nisam gledo f12 tuning na yoputube, a ideja mi je dosla od aeroxa takvih boja :3
--- Kraj citata ---
sto se zamjene tice javi se pa cemo se dogovorit :icon_thumright: ;D
MarinM:
haha neznam oce bit prejak mozda :binkybaby:
Upravo sam skuzio kako je fantom kako bi se reklo "retard" po pitanju plastika, sta ja sad trebam skidat prednji kotac i i dignut da bi izvuko prednju masku, pa ko je to dizajniro da mi ga vidit haha. Moram tatu cekat da dodje doma sad :laughing7:
I također stup vilice mi se cini dosta visoko pa mi se cini da stavim nosac za darg volan ko sta ide na aeroxa bio previsok i da bi volan strsio, a za piaggio ovaj koji imam doma je ful kratak,međutim na gileri strsi i neznam mozda bi tu bilo taman?? Je stavljo neko?
Matija97:
hahaha budes vidio veselja kad budes skido zadnju plastiku :laughing7: pazi samo kak skidas,meni nekad side normalno nekad ju moram silovat,naravno prvi put sam ju silovo pa je pukla ispod lampe :redface: sto se tice lulice,stavi najkracu koju imas jer njemu inace dosta strsi da,uostalom imas net pa gledaj malo koja mu najbolje pase :icon_thumright: sto se auspuha tice,kolko vidim po yt svi mecu taj auspuh na taj kit,da ti ne spammam temu vise ako te zanima auspuh javi se na fb :headbang: :hello:
MarinM:
Evo prvi novi dio kupljen :icon_thumright:
I kako bi to moglo izgledat..
Ozbiljno sam zapeo za ovaj projekt :3
MarinM:
Trenutno stanje, dajte predlozite boju molimvas :happy8: :happy3: Sad sam se poceo premisljat da nece bit upadljiv ako bude smeđi ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju