Ostalo > Sportski kutak

Operacija Island

<< < (14/25) > >>

ivano_007:
Pletikosa – Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić – Rakitić, Modrić – Iličević, Eduardo, Perišić – Mandžukić.

Eduard, Iličević, Perišić :drunken_smilie: Neigra niti jedna standardno u svom klubu :toothy11: Kovačić na klupi (?!)

Peksy:
Katastrofa,brazil nam netriba dobio bi nas i san marino!

156 sp1 rosso:

--- Citat: junior - 15 Studeni, 2013, 18:50:37 ---
--- Citat: ivano_007 - 15 Studeni, 2013, 18:11:56 ---
--- Citat: 156 sp1 rosso - 14 Studeni, 2013, 19:40:20 ---......šta sad ispada da je on neki loš igrač ili ???    vrhunski igač koji ne kvari nego ispravlja.....u večini slučajeva....a naravno svatko tko igra i griješi.....ne vidim mu zamjenu bez obzira na godine.......

......kad se ovako piše ispada kao da pišemo o Maloči ,Drpiću ili neznam......a ne o Šimuniću....

--- Kraj citata ---

On trenutno može doprinijeti samo iskustvom :redface: Moje mišljenje.

A i onaj start na Sulejmania protiv Srbije se vidilo koliko je spor. Ne kažem da je trebao stić prije od njega na loptu, al onako skršit igrača :nono:

Al nebitno. Ajmo pratit tiket ;D

--- Kraj citata ---

ne, pustit ga da ode sam na gol, kaj mu je omogucil srna s jebenim kratkim kornerom na srbe, a nasi cekaju iza i pustit pletikosu da se vadi....

ne da bi ga srbin rastepal, nego bi i ja to zabil....

a i ne znam kolko brz bi trebal bit da igraca u naletu ( nije neki spori frajer ) srignes... ti se moras okrenut, a dok se okrenes on je 10 metara od tebe....
a da ga je pustil, tj da ga nije skrsil ( ne potrgal ) nebi bili tu di smo sad... tak da  :-X

al pustimo proslost idemo danas to dobit, mirno da odem na tekmu u utorak, pivica i slavlje...

--- Kraj citata ---

....ma ovo je pravi realni komentar ,a i danas se vidjelo ko je doktor......morali smo zabiti barem jedan i to bi značio Brazil.....ali i ovako imamo veliku priliku.....

156 sp1 rosso:

--- Citat: Peksy - 15 Studeni, 2013, 21:52:04 ---Katastrofa,brazil nam netriba dobio bi nas i san marino!

--- Kraj citata ---

Neznam nismo nešto extra pokazali ,ali manje treba Islandu Brazil nego nama....

....Vjerujem da bi se mogli lijepo posložiti do Brazila naravno ako ćemo ići tamo.....

Grale:
Al nije mi jasno, prvo poluvrijeme trpanje lopte na lijevu stranu gdje je perišić koji je dešnjak, a drugo poluvrijeme na desnu stranu gdje je olić(kojem, ako baš trebamo birat "jaču" nogu, neg to bude lijeva :laughing7: ).
Točno koda je kovač do sad samo igral pes s barcelonom, pa je teral takvu taktiku :dontknow:
Modrić danas jako loš, jedini rakitić se pokazal odličan, par pravih lopti, kvalitet i po od igrača.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju