Ostalo > Sportski kutak
Operacija Island
ivano_007:
Kažu ljudi da sve što je dobro da to i odlazi iz Hrvatske :redface:
http://www.index.hr/sport/clanak/ukrajinci-tvrde-stimac-preuzima-kijevski-dinamo-ili-dnipro-/707728.aspx
eladio:
nisam ni sumnjao..
ali sad me vise brine Niko :toothy3:
ivano_007:
GOLMANI: Pletikosa, Subašić, Kalinić
OBRANA: Srna, Vida, Ćorluka, Šimunić, Lovren, Strinić, Schildenfeld, Vrsaljko
VEZA: Rakitić, Modrić, Badelj, Perišić, Kovačić, Kranjčar, Maleš, Iličević
NAPAD: Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić, Rebić, Benko
PRETPOZIV: Zelenika, Kalinić, Bubnjić, Vukojević
Letia je Pivarić, Kalinić, Ademi, Halilović, a nadam se da će uskoro i Strinić, Jelavić, Rebić i Šimunić :redface: Neznam uopće šta se Rebića zove?! Jer ako se njega zove onda bi se trebalo i Livaju zvati. Ovaj drugi barem igra u Italiji, za razliku od ovoga što sjedi na klupi. A i Jelavić sjedi već dosta dugo vremena nešto ala Dario Šimić u Milana :toothy11:
Maleš je ekstra, Benko je ekstra i još fali treći igrač iz Rijeke po imenu Ivan Tomečak. Al ajde nemože se sve odjednom, dobro je i ovo za prvi put.
Prešao sam iz pesimizma u optimizam! :zivili:
156 sp1 rosso:
--- Citat: ivano_007 - 31 Listopad, 2013, 14:59:36 ---GOLMANI: Pletikosa, Subašić, Kalinić
OBRANA: Srna, Vida, Ćorluka, Šimunić, Lovren, Strinić, Schildenfeld, Vrsaljko
VEZA: Rakitić, Modrić, Badelj, Perišić, Kovačić, Kranjčar, Maleš, Iličević
NAPAD: Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić, Rebić, Benko
PRETPOZIV: Zelenika, Kalinić, Bubnjić, Vukojević
Letia je Pivarić, Kalinić, Ademi, Halilović, a nadam se da će uskoro i Strinić, Jelavić, Rebić i Šimunić :redface: Neznam uopće šta se Rebića zove?! Jer ako se njega zove onda bi se trebalo i Livaju zvati. Ovaj drugi barem igra u Italiji, za razliku od ovoga što sjedi na klupi. A i Jelavić sjedi već dosta dugo vremena nešto ala Dario Šimić u Milana :toothy11:
Maleš je ekstra, Benko je ekstra i još fali treći igrač iz Rijeke po imenu Ivan Tomečak. Al ajde nemože se sve odjednom, dobro je i ovo za prvi put.
Prešao sam iz pesimizma u optimizam! :zivili:
--- Kraj citata ---
......ne razumijem za Šimunića da bi trebao letiti ,pa on je odličan.... za Maleša i Benka se slažem ,ali nekako mi Tomečak nije baš......
junior:
simunica nebi bacao van... takav igrac ti treba, ako nis na klupi...
Livaja, zadnje kaj nam treba u ovom izuzetno teskom psiholoskom stanju je jedno dijete-kreten
Benka i Tomecaka bi stavio...
a sad tekma... bit ce gore jebeno... uvjeti su za popizdit... nasi manekeni ce se promrznut i treba lovit X tamo, kolko god vam to zvucilo smijesno....
a doma pokazat da su jaki u glavi, jer igracke kvalitete imaju... samo ih ko i sve nogometase ( nase ocito vise ) jebe jedna stvar koja im fali u glavi...
nadat se da idemo u Brazil, tj oni... da bi se otislo u Brazil treba 3 kofera novci imat ....
nedo Bog veceg zla, pa da mi 2014 bude ko i 2010....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju